NOVA PRINOVA

LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ PO TREĆI PUT POSTALA MAJKA Ponosna baka objavila na Instagramu: 'I to je to... preživjeli smo. Dobro nam došla Mari Dana'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 30.09.2017. u 21:20

 • INSTAGRAM

   

  Ljupka Gojić Mikić, bivša manekenka i vlasnica modnog branda Jolie Petite, rodila je treće dijete.

   

  Vijest o novoj prinovi u obitelji Mikić doznali smo na društvenim mrežama od Hameda Bangoure u čijoj je agenciji Midijenn Ljupka započela karijeru, te Ljupkine majke, koja se o novoj unučici pohvalila na Instagramu.

   

  Ljupka je u dugogodišnjem braku s Mihaelom Mikićem, nogometašem japanskog kluba Sanfrecce, a nakon devet godina provedenih u Hiroshimi s kćerkicama Milom Amelie (5) i Janom Siennom (7) se vratila u Zagreb. Ranije je najavila da će se treća kći zvati Mari Dana.

   

  - I to je to.. preživjeli smo. Dobro nam došla Mari Dana, napisala je ponosna baka uz zabavni video trudne Ljupke dok izvodi kuhinjske čarolije.

   

  - Kao da je jučer imala 12 godina i došla na naš tečaj, a danas je već treći puta majka. Nema zime za Midikenn...Postao sam "crni deda". Još jednom.. Čestitamo Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić i hvala kaj sad imamo tri nove prelijepe curke, napisao je između ostalog Hamed Bangorua.

   

  Izdvajamo