STIŽE BEBA

LUKA ŠULIĆ POTVRDIO SRETNU VIJEST Proširenje obitelji natuknuli su preslatkom božićnom objavom: 'Mama i tata su to opet napravili'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.01.2019. u 11:49

Zagreb, 280317.
Promocija novog albuma 2Cellos-a Score u Johannu Francku. Promociji su prisustvovali mnogi glazbenici, obitelj i prijatelji Stjepana Hausera i Luke Sulica.
Na fotografiji: Tamara Zagoranski, Luka Sulic.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / CROPIX

Na fotografiji: Tamara Zagoranski, Luka Šulić.

 

Glazbenik Luka Šulić, koji se prije gotovo dvije godine vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Tamarom, potvrdio je za magazin Story još jednu lijepu vijest. Luka i Tamara čekaju svoje dijete.

- Istina je, potkraj lipnja dobit ćemo drugo dijete - rekao je za Story Šulić, violončelist iz dvojca 2Cellos, te tako službeno potvrdio vijest o kojoj se šuška otkako je na društvenim mrežama obiteljskom novogodišnjom čestitkom dao naslutjeti da čekaju prinovu.

Na fotografiji koja je prikupila više od 17 tisuća lajkova, Lukin jednogodišnji sinčić Val nosi majicu s natpisom 'Tako sam sladak. Mama i tata su to opet napravili'. Naravno, obožavatelji i prijatelji su ostavljali oduševljene poruke i čestitke.

 

Još prošle godine Šulić i Stjepan Hauser najavili su da na neko vrijeme staju s projektom 2Cellos te da će se posvetiti samostalnim karijerama, odnosno obitelji.

- Posvetit ću se obitelji jer balans je u životu jako važan, a imat ću i solo koncerte klasične glazbe - rekao je tada Šulić za Jutarnji list. Hauser je još nekoliko mjeseci prije toga, na ljeto, dao naslutiti da će napraviti pauzu:

- Luka sad ima ženu i dijete i želi što više biti doma s njima. Teško ga je odvući od toga, no imamo još nekoliko ugovorenih nastupa, a onda uzimamo godišnji - rekao je Hauser u srpnju za Novi list.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo