ARENA STOŽICE

LUKA VIDOVIĆ ILUZIJAMA ODUŠEVIO TISUĆE POSJETITELJA MAĐIONIČARSKOG SPEKTAKLA Na pozornicu je 'banuo' iz praznog kaveza, a to je bio tek početak

 

Najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović očarao je publiku na Mađioničarskom spektaklu u Areni Stožice. Pet potpuno novih iluzija oduševilo je tisuće posjetitelja koji su se i pola sata nakon predstave družili i fotografirali s hrvatskim mađioničarem. Ovim nastupom Luka je otvorio slavljeničku godinu u kojoj obilježava dva desetljeća uspješne karijere.

- Bila mi je velika čast i zadovoljstvo nastupiti u Areni Stožice. Uživao sam u svakoj sekundi nastupa, najljepši osjećaj koji sam dobio kao umjetnik je kada sam vidio kako se publika smije i uživa. To mi daje vjetar u leđa za dalje. Drago mi je da su reakcije na moj nastup bile izrazito pozitivne, što mi je publika direktno potvrdila i sa polusatnim slikavanjem selfija i čestitanjem nakon predstave, kada sam sišao u publiku. Bilo mi je to veliko zadovoljstvo, kao što mi je i uvijek kada se direktno podružim sa svojom publikom. Uglavnom, hvala Ljubljani na lijepom dočeku i druženju! - izjavio je Luka nakon nastupa u Stožicama.

Luka je nastup otvorio spektakularno, pojaviviši se iznenada na pozornici iz praznog kaveza. Ovo je bio tek uvod u Lukin nastup u kojem se plesačica presvukla tri puta u 10 sekundi u tri različite haljine, zatim je prošla kroz Lukino tijelo, prepilila ga na pola, ušla u malu kutiju i nestala na način da je Luka zabio osam velikih mačeva sa svih strana u kutiju. Za posljednji trik Luka je pokrio plesačicu plahtom te je ona nestala kada je povukao plahtu u sljedećoj sekundi. Nakon iluzija slijedio je interaktivni dio na pozornici s djecom iz publike koji je do suza nasmijao sve u dvorani.

Luka je na pozornici u Stožicama pokazao djelić bogatog iskustva svoje 20 godina duge karijere. Zagrebački mađioničar obljetnicu karijere obilježavat će cijele godine, a posebne predstave očekuju nas na jesen velikim nastupima u Splitu i Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:58