KORAK PREMA VJENČAJU

MAJA ŠUPUT SA ZARUČNIKOM SELI U ZAJEDNIČKI STAN I OTKRIVA DETALJE 'On je kupio veš mašinu, ali on će se baviti s njom. Da mi ruka otpadne, nema šanse'

Maja Šuput i dečko Nenad Tatarinov
 Marko Todorov / CROPIX

Pjevačica Maja Šuput od prvog dana veze živi sa svojim zaručnikom Nenadom Tatarinovom, no sad prvi put useljavaju u svoj zajednički stan, koji su zajedničkim snagama i uredili, piše Dnevnik.hr.

Preuređenje novog životnog prostora uglavnom je nadgledao Nenad, a Maja je odobravala. Tražila je da tek jedan detalj bude po njezinom guštu.

- Više-manje je sve gotovo. Nemam prste u tome. On je sve sređivao s arhitektima, a ja sam to amenovala. To stvarno izgleda kao iz kataloga. Moj stan je i dalje moj, a ovo je drugi stan – naš stan. U novom stanu sam ja tražila samo da garderoba bude veća i izgleda kao jedan butik - priznala je Maja te otkrila kako izgleda novi stan.

- Stan je moderan. Jako je fashion, jako je smiren i vrlo velika doza estetike i dobrih komada namještaja. Onako kako ja volim, hotelski - kaže pjevačica koja do sada u stanu nije imala perilicu rublja.

- On je kupio veš mašinu, ali on će se baviti s njom. Da mi ruka otpadne, nema šanse. Neka se bavi time, to su njegove igračke - objasnila je kroz smijeh za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:33