KONOBARU, SAMO TOČI, TOČI

MAJU ŠUPUT ZAPANJIO DOČEK U KRAPINI 'Vi niste normalni! Ja došla na piće, kad ono crveni tepih, šampanjac i tamburaši pa Karlo s buketom i hrpa ljudi'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.04.2019. u 20:36

Zagorje.com

Maja Šuput i Karlo Konjić

 

Crveni tepih, tamburaši, šampanjac i Karlo Konjić s buketom u ruci ispred Ilir bara u Krapini. Tako je u četvrtak izgledao doček popularne pjevačice Maje Šuput koja je došla posjetiti Karla koji je u njenoj nagradnoj igri pod imenom 'Dolaznjača' osvojio simpatije najvećeg broja ljudi.

Da podsjetimo, Maja je prije nekoliko tjedana izdala pjesmu pod nazivom 'Dođi mami' u kojoj jedan stih kaže: ‘Konobaru, samo toči, toči…’, pa je odlučila pronaći najboljeg konobara u Hrvatskoj i k njemu doći na piće. Ustanovilo se kako je od svih prijavljenih, a Maja je to i potvrdila za portal zagorje.com, Karlo Konjić dobio najviše lajkova i komentara potpore.

- Vi nemate pojma koliko je ljudi meni pisalo da je Karlo najbolji konobar i da trebam doći baš k njemu. Ja sam skužila: to je to, idem k njemu - rekla je vesela Maja dodajući da je apsolutno oduševljena dočekom. Mislila je, kaže, da će doći u kafić, popiti piće i to je to. No, Krapinčani i Ilir bar potrudili su se da to ne bude baš tako.

Zagorje.com

Maja Šuput i Karlo Konjić

Zagorje.com

Maja Šuput i Karlo Konjić

 

- Vi niste normalni. Izađem iz auta i vidim crveni tepih, šampanjac, tamburaše pa Karla s buketom i hrpu ljudi. Svaka vam čast - rekla je Maja nakon čijih se riječi prolomio pljesak čitavim kafićem.

Karlo nije skrivao da je počašćen što je Maja došla upravo k njemu.

- Bio sam jako uzbuđen, ali u isto vrijeme i jako sretan kaj je Maja Šuput došla baš ovdje. Hvala joj puno i hvala svima koji su ovo omogućili - ispričao je uzbuđeni Karlo koji je Maju odveo do šanka i odlučio joj natočiti vino.

 

- Ja sam ga htjela malo namučiti i reći mu da složi nekakav koktel, ali on je već pripremio vino. Sviđa mi se to što ima svoj stav - kroz smijeh je rekla Šuput, a konobar Karlo se nadovezao kako joj je natočio vino zato jer tako kaže i pjesma 'Dođi mami' koja je Maju i potaknula na ovu zanimljivu nagradnu igru. Uslijedilo je pitanje kako se popularnoj pjevačici sviđa u Zagorju.

Zagorje.com

Maja Šuput i Karlo Konjić

Zagorje.com

Maja Šuput i osoblje Ilir bara u Krapini

 

- E, vi Zagorci ste ludi i pravi partijaneri. Istina je da možete puno popiti, ali ni onda ne stvarate probleme nego hoćete još i još zabave - ispričala je pjevačica koja je odmah nakon što je završila s razgovorom krenula na fotografiranje s brojnim fanovima koji su se okupili u Krapini.

- Neizmjerno mi je drago kaj sam popila piće s najboljim konobarom u Hrvatskoj - zaključila je Šuput za zagorje.com.

Izdvajamo