'I NA KIŠNI DAN'

'MAMA ĆE TE SVOJIM SRCEM I TIJELOM ČUVATI OD SVEGA' Ana Gruica objavila emotivnu posvetu sinu, te otkrila koji joj muškarac iz Splita nedostaje

 
 Instagram

Ana Gruica proživljava burno razdoblje, no koliko god je emotivno iscrpljena, za svog sina Ivana Marata ima uvijek snage.

Gruica je ekskluzivno za aktualni broj Glorie objasnila zašto je vezi sa zagrebačkim bonvivanom, putopiscem i poduzetnikom Hrvojem Šalkovićem morao doći kraj. Smogla je hrabrosti i otvoreno progovorila o ovoj velikoj i strasnoj ljubavi, koja je prebrzo izgorjela.

Pojavile su se odmah, kako je već i običaj u takvim situacijama, sumnje ima li taj raskid veze s nekom trećom osobom, no zasad je samo jedno sigurno: trenutačno je u životu Ane Gruice najvažniji samo jedan muškarac, a to je njeno čedo, sin Ivan Marat.

Svom sinu je dana uputila i posebno obećanje: 'I na kišni dan... Samo ljubav. Mama će te svojim srcem i tijelom čuvati od svega i svakog. Samo ljubav.

Iako je potpuno posvećena sinu, ne zaboravlja ni stare prijatelje, pa je dan prije objavila zajedničku fotografiju sa splitskim glumcem Ivom Perkušićem.

Negdi u rimskoj noći... Moj @ivoperkusic #bff #bestfriends #actorslife #lovuyou #kum #missyou

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:35