VJENČANJE NA BRAČU

MANEKENKA HELENA ŠOPAR IZGLEDALA JE KAO PRINCEZA Metri tkanine za izradu vjenčanice koju su krasili detalji od filigranske paške čipke

 
Helena Šopar u vjenčanici (u krugu), Vjekoslav Zadro i Helena na Visu

U bajkovitoj snježnobijeloj vjenčanici ukrašenoj paškom čipkom Helena Šopar, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki s međunarodnom karijerom, ove se subote poslijepodne udala za investicijskog menadžera Vjekoslava Zadru.

Mladenci su pred crkvu u Bolu na Braču stigli u oldtimeru, a u crkvu je tradicionalno posljednja ušla mladenka noseći maleni buket sitnog bijelog cvijeća. Njena je vjenčanica u donjem dijelu padala u bogatim slojevima materijala, a na dekolteu i rukavima krasili su je filigranski izrađeni detalji od čipke. Helena je, baš poput britanske vojvotkinje Meghan, kosu skupila u punđicu ostavivši nekoliko uvojaka da joj padaju niz lice, a nosila je i veo.

Par je u vezi četiri godine, a vjenčanje su počeli planirati prije godinu dana, u ožujku. Tada su se, naime, i zaručili tijekom putovanja u New York, no za njihove zaruke doznalo se tek nedavno nakon što je 32-godišnja vlasnica modne linije Šopar, koju je pokrenula sa svojom mlađom sestrom Tamarom, sretnu vijest podijelila na Instagram profilu.

Helena Šopar na ulazu u crkvu

Manekenka rodom s Paga zbog ljubavi se preselila u London, gdje živi njezin novopečeni suprug, inače rođeni Zagrepčanin, a upravo je u tom engleskom gradu Helena prije nekoliko tjedana proslavila djevojačku večer, noseći na glavi krunu s natpisom “Bride to be” dok su uz nju bile njezine najbolje prijateljice. No najvažniji dan u životu Helena i Vjekoslav ipak su odlučili proslaviti uz hrvatsko more.

Otkako je ljubav između manekenke i menadžera procvjetala, Helena je rijetko govorila o njihovom odnosu, no već se prošle godine dalo nasluiti da će par uskoro uploviti u bračnu luku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 05:52