NE ODUSTAJE

MILAN POPOVIĆ 'Majka odbija bilo kakav način komunikacije sa mnom o našem sinu'

 Srdjan Vrancic / CROPIX

Bivši Severinin partner i otac njihova sina Aleksandra, Milan Popović, odlučio je pred kamerama progovoriti o borbi za skrbništvo nad sinom i o odnosu s pjevačicom.

- Postoji mnogo očeva koji bi voljeli provoditi više vremena sa svojom djecom, a imate majke koje ne žele da ti očevi provode vrijeme s djecom, ili to rade na taj način da onemogućavaju očevima da provode vrijeme sa svojom djecom i da očevi dignu ruke. Prirodno je da, ukoliko kod male djece, očevi prekinu kontakt s djetetom, da dijete izgubi privrženost koju je imalo prema ocu. To se više ne može dogoditi, on je dovoljno velik da pamti, da sve zna - ispričao je u emisiji srpske TV Banat.

Na pitanje može li se njemu dogoditi da izgubi interes i da posustane u borbi, kazao je:

- Za mene je najveće bogatstvo i uspjeh kvalitetno provođenje vremena sa svojom djecom, meni je to smisao života i borit ću se i naravno svaki trenutak da sačuvam taj smisao života i da ga maksimalno realiziram.

Milan Popović ističe da je dogovor sa Severinom - nemoguć.

- Majka odbija bilo kakav način komunikacije sa mnom i sad čekamo. To je ono što se zove majka koja ne surađuje.

Ističe da je jedna od tema koju je pokrenuo izbor škole s obzirom da Aleksandar sljedeće godine kreće u prvi razred. I tu se njegovo mišljenje i stav Severine itekako razlikuju.

- Smatram da treba ići u privatnu školu s ograničenim brojem učenika, a majka inzistira na tome da Aleksandar ide u javnu školu i problem koji ja vidim je zbog, ne samo zbog toga tko su Aleksandru mama i tata, već i zbog tih nekih nepromišljenih postupaka iz prošlosti zbog kojih je Aleksandar izložen riziku izrugivanju od strane svojih vršnjaka koji znaju biti nemilosrdni i ja kao otac, odgovorni otac, bih ga htio maksimalno zaštititi - kaže između ostaloga Milan Popović koji, kaže, sa Severinom nema nikakvu komunikaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:48