STANJE MU JE STABILNO

MIROSLAV ŠKORO ZBOG BOLESTI OTKAZAO KONCERTE Javio se iz bolnice gdje je završio zbog problema sa srcem, još ne zna kad će ga pustiti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.08.2018. u 17:01

Kastela Stari, 040317.
Sportska dvorana.
Povodom Dana grada Miroslav Skoro je odrzao samostalni koncert.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Bašić / CROPIX

 

Osim bez Bajage, Dani piva u Karlovcu proći će, čini se, i bez Miroslava Škore. Pjevač je zbog problema sa srcem i hospitalizacije morao otkazati sve skorije koncerte, a kad će se vratiti na pozornicu, još uvijek ne zna.

O zdravstvenim problemima Miroslav Škoro je obožavatelje obavijestio preko svoje službene stranice na Facebooku.

Zbog problema sa srcem i krvnim žilama osječki glazbenik završio je u bolnici. Premda je sve prošlo u redu i zdravstveno mu je stanje stabilno, liječnici će ga još neko vrijeme ostaviti na promatranju u bolnici. Uskoro će dobiti i upute što i kako dalje, koliko se smije naprezati, što treba promijeniti pa će prema tome organizirati i nastupe.

‘Dragi moji prijatelji,

Imam dobru i lošu vijest… Loša je da su moje srce i žile malo popustili, dobra je da ćemo još puno pjesama zajedno otpjevati. Stanje je sad stabilno, liječnici i sestre su jako dobri prema meni, pa sam odlučio još nekoliko dana ostati s njima.

To je razlog zbog kojeg ću morati odgoditi nekoliko koncerata. Moje duboke isprike zbog toga, ali nastavljamo još jače čim mi kažu da smijem… Svima vam šaljem puno pozdrava iz bolnice’, napisao je Škoro.

Njegov se koncert u Karlovcu trebao održati u utorak, 4. rujna.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo