ZA ŽENSKE OČI

MIŠIĆAVI DEČKI S JADRANSKIH PLAŽA Glumci, pjevači i modeli znojili su se cijelu zimu i sada su dočekali priliku pokazati u kakvoj su formi

 

Ljeto i vrijeme ne pružaju užitak samo za muške, nego i za ženske oči. U vrućim danima temperaturu dodatno podignu i poznata domaća lica, i to ne samo s hrvatske estrade, nego čak i političari.

Damir Habijan, varaždinski predsjednik Gradskog vijeća, s punim pravom ponosno objavljuje svoje fotografije na Instagramu u kupaćim gaćicama. Pa iako mu neki kolege političari zamjeraju kako ne živi “demokršćanski”, u svakom slučaju Habijan živi pod motom “u zdravom tijelu, zdrav duh”, što se može vidjeti i po njegovim fotografijama iz teretane.

Trud se isplatio

Isklesanim tijelom može se apsolutno pohvaliti i glumac Mislav Čavajda koji trenutno ljeto provodi ploveći Jadranom. Glumac je tako na društvenim mrežama objavio svoju sliku u kojoj je gol do pasa uz komentar “Sam svoj kapetan”, a sudeći po daljnjim komentarima, čini se da je odabrao osamu za svoj godišnji odmor.

Na svojoj fizičkoj formi već dulje vrijeme radi i njegov kolega Slavko Sobin. Trud mu se, sudeći prema njegovim fotografijama iz prijašnjih godina i danas, definitivno isplatio.

“Spontana. Jer sam u klubu uvijek na ogradi s ananasom u ruci i zamišljeno gledam u daljinu napetih mišića”, našalio se na svoj račun Sobin uz fotografiju na kojoj drži ananas. Iako je ananas tu stvarno manje bitan.

Splitski pjevač Luka Nižetić svoje je mišićavo tijelo oslikao brojnim tetovažama, zbog čega su njegove fotografije koje objavljuje na Instagramu dodatno živopisne. No dobro tijelo Nižetiću i poslovno jako dobro dođe, s obzirom na to da se glazbeno najviše obraća mladim djevojkama, a i pleše, pa mu je dobra forma neophodna.

Spontane fotografije

Tetovaže krase i privlačno tijelo mlađahnog Vlahe Arbulića, životnog partnera Tatjane Dragović. Kako se Vlaho osim pjevanja bavio i modelingom, tako točno zna koju pozu zauzeti kada se slika čak i u svoje privatno vrijeme, makar su mu čak i spontane slike vrlo zanimljive...

Iz modnog svijeta je i Viktor Drago, koji je toliko ponosan na svoju utreniranu fizionomiju da svoje selfieje na kojima je gol do pasa objavljuje tijekom cijele godine.

Ivan Herceg počastit će nas njima, na žalost, samo tijekom ljeta, ali čak i ta njegova suzdržanost, osim naravno zbog ljubavnog života, priskrbila mu je titulu jednog od najpoželjnijih hrvatskih glumaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:36