KONCERT ZA PAMĆENJE

MIŠO KOVAČ PRED SPLIĆANE IZAŠAO S TEMPERATUROM IZNAD 39°C Kći Ivana ga nagovarala da odgodi koncert, a Mišo je bio kratak: 'Ni po cijenu života!'

 
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Pred više od 12.000 obožavatelja večeras je u Spaladium Areni održan koncert Miše Kovača pod nazivom 'Samo nas nebo rastavit može'. Već s prvim taktovima pjesme 'Poljubi zemlju' znalo se da će ova večer svima ostati u pamćenju. Mišo je nizao hitove kao što su 'Ako me ostaviš', 'Ti si pjesma moje duše', 'Najljepše su oči moje majke', 'Dalmatino', 'Svi pjevaju, ja ne čujem', 'Drugi joj raspliće kosu', 'Nikoga nisam volio tako' i 'Dalmacija u mom oku'.

Večeras su se svi još jednom uvjerili da između Miše i Splita postoji posebna veza. Među publikom je bilo obožavatelja od 7 do 77 godina, a ovaj koncert koji će zasigurno ući u povijest nisu propustile ni brojne poznate osobe. U publici su bili splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom, Dino i Viktorija Rađa, glumica Marija Borić, dizajnerica Aleksandra Dojčinović...

Miši su se na pozornici pridružili klapa Rišpet te kćerka Ivana Kovač, a kao gosti iznenađenja nastupili su Alen Nižetić i Joško Čagalj Jole.

- Split je poseban grad. I zauvijek će imati posebno mjesto u mom srcu - rekao je Mišo uoči koncerta tijekom kojeg je pozdravio Hajduk i Hajdukovu publiku, rekavši da su navijači tog kluba jači od onih koji treniraju karate.

Vladimir Dugandzic / CROPIX

Vladimir Dugandzic / CROPIX

Ivana Kovač je obavijestila obožavatelje s čime se Mišo mučio uoči koncerta, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Moj ćaća je danas ima fibru iznad 39, mi smo bili izvan sebe, govorili da prebaci koncert, rekao je: 'Ni po života!', Arena je, očekivano, oduševljeno skandirala.

Ivana Kovač svoj je nastup zaključila izvedbom pjesme 'Noćas ćemo zemlji ko materi reći', kako je priznala, najdražom ćaćinom pismom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:03