IVANA KNOLL

'MOŽE LI OVO POSTATI MOJ NAJGLEDANIJI VIDEO?' Najljepša hrvatska navijačica objavila možda i najprovokativniju snimku do sada, oduševila pratitelje

 
 Screenshot

Nakon što se proslavila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je proglašena najseksi hrvatskom navijačicom, Ivana Knoll nastavila je na svom Instagramu redovito objavljivati provokativne fotografije.

Crnokosa navijačica prošle je godine pokrenula i brend Wear Knoll Doll, koji u ponudi ima kupaće kostime s uzorkom prepoznatljivih kockica koje su ju proslavile, a koje i sama promovira.

Ovih je dana Knoll na svom Instagram profilu otišla korak dalje i snimila možda najprovokativniji video do sada.

"Ovako je nastala moja najlajkanija fotka. Može li ovo postati i najgledaniji video?”, napisala je Knoll uz snimku, na kojoj je u prvom planu njezina stražnjica.

Video, koji je u jednome danu skupio više od 76.000 pregleda, izazvao je lavinu reakcija. "Nema do našeg mora", "Nisam vjernik, ali vjerujem u čuda poput tebe" samo su neki od komentara.

Za Dan državnosti objavila je, pak, video u kojem trči plažom odjevena u kupaći kostim na crveno bijele kockice, koji također nije prošao nezapaženo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 16:58