BEBA NA PUTU

NAJLJEPŠI ROĐENDANSKI POKLON ZA NAŠEG REPREZENTATIVCA Njegovoj sreći nema kraja, tri godine nakon vjenčanja Mateo i Izabel čekaju prinovu

 
 Instagram

Naš nogometaš Mateo Kovačić dobio je najljepši mogući poklon za rođendan. Naime, njegova supruga Izabel je trudna i par očekuje svoje prvo dijete, doznaje Story.

Sa samo 25 godina Mateo je postao najskuplji igrač u povijesti hrvatskog sporta. U transferu vrijednom vrtoglavih 50 milijuna eura, Kovačić je iz Real Madrida prešao u londonski Chelsea.

Mateo Kovačić stvarno može reći da niže uspjehe, kako u sportskom, tako i u privatnom životu. Oženio je svoju srednjoškolsku ljubav, lijepu Izabel, a sada zajedno očekuju prvu prinovu.

Zagreb, 170617. 
Sesvetska sela, Vocinska 1.
Vjencanje hrvatskog nogometnog reprezentativca i igraca Real Madrida Matea Kovacica i Izabel Andrijanic u crkvi  sv. Antuna Padovanskog. 
Na fotografiji: Izabel Andrijanic i Mateo Kovacic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX
Izabel i Mateo Kovačić

Iako u vrijeme pandemije koronavirusa nije bilo sportskih natjecanja, Mateo je na svom Instagramu objavio kako doma vrijedno trenira, a on i njegova Izabel uskoro će započeti novo životno poglavlje.

Nikada nisu krili koliko vole djecu, a na svojim društvenim mrežama otkrili su koliko uživaju u ulozu tete i tetka svojim nećakinjama. Izabel je svoju ljubav prema djeci pretočila u biznis. Zajedno sa sestrom pokrenula je brend ekološki prihvatljive dječje odjeće Lunilou.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:49