ROĐENA SARAJKA

NAJPOPULARNIJA BLOGERICA U REGIJI Ova influencerica ima više pratitelja od Elle Dvornik i Sonje Kovač zajedno, a nedavno je fanove oduševila Rovinjom

 
 Instagram

'Glamur i šljokice' doslovan je prijevod naziva njenoga bloga, a ne može bolje opisati njen život. Tamara Kalinić nije novo ime na blogerskoj sceni, ali njen je uspjeh u zadnje vrijeme toliki da je proglašena čak i influencericom godine od strane časopisa Elle, piše Slobodna Dalmacija.

Kako je ova rođena Sarajka postigla taj status? Najprije u regiji, potom i u Europi, Tamara je u posao ušla prije sedam godina i od tada svakodnevno radi na svojim projektima. 'Nije bilo lagano', kaže, kao i mnoge prije nje, a time misli na sav rad koji je uložila u svoju stranicu.

Tijekom godina uspjela je prikupiti preko 600 000 pratitelja, a oni su davno premašili granice Balkana. A tko je ova blogerica koja brojem sljedbenika premašuje zbroj onih Elle Dvornik i Sonje Kovač?

Tamara je 29-godišnja farmaceutkinja, koja je djetinjstvo s obitelji provela u Novome Sadu. Oduvijek se htjela baviti modom, a među prvim je bosanskohercegovačkim 'Instagramušama' zasjala na toj društvenoj mreži.

Nedavno je posjetila i našu obalu, a njene fotografije iz Rovinja oborile su pratitelje s nogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:48