POMIRBA

NAKON GODINA JAVNIH SVAĐA NINA MORIĆ POMIRILA SE S BIVŠIM MUŽEM Dio ljeta proveli su zajedno: 'Kao da je odjednom nestao nakupljeni bijes'

 
 Screenshot / Instagram

Hrvatska manekenka Nina Morić i bivši suprug Fabrizio Corona, otac njezinog sina Carlosa Marije, konačno su zakopali ratnu sjekiru.

Nakon što su talijanski mediji nagađali o njihovom pomirenju, vodeći se objavama na Instagramu, par se našao na naslovnici tjednika Chi. U intervjuu su otvoreno progovorili o svom odnosu koji se konačno, nakon dugog niza godina, popravio.

Magazin donosi veliki intervju s bivšim supružnicima pod naslovom ‘Potrudili smo se da ljubav pobijedi’.

Nakon brojnih svađa, od koji su se neke odvijale i uživo na televiziji, par je ljetos proveo neko vrijeme zajedno na obiteljskom odmoru. Na odmoru su obiteljski proslavili 16. rođendan sina. No, nakon što su oboje na Instagramu objavili zajednički video, talijanski su mediji počeli nagađati da se par pomirio.

I djelomice su u pravu, no vezu nisu obnovili. Pomirili su se zbog sina, a sve je inicirao Corona kojeg je Nina dulje vrijeme optuživala za zanemarivanje sina.

‘Ja sam napravio prvi korak. Probudio sam se iz lošeg sina i ponovno otvorio srce. Ozbiljno i otvoreno sam porazgovarao sa sinom. Shvatio sam da je želio samo bit sigurnosti: mamu i tatu. Bio sam jako u krivu, nadam se da ću mu pružiti pravu ljubav koju zaslužuje. Tu je Nina, ljepša nego ikad, i Carlos, moja krv, sve moje. Kad sam ih vidio zajedno, preplavili su me osjećaji. Kao da je odjednom nestao nakupljeni bijes’, rekao je Corona, a prenosi Corierre della Sera.

Na svojem je Instagramu podijelio i naslovnicu magazina Chi i napisao: ‘Prije svega - moja obitelj!’ Danas je objavio zajedničku fotografiju s Ninom uz koju je napisao: ‘Mi smo priča za povijest. Ljubav u svom najboljem obliku.’

La Storia siamo noi...L’amore nella sua accezione migliore. @nina__moric #carlosmaria

A post shared by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on

Nagloj promjeni u odnosu navodno je kumovala samo želja za pomirenjem zbog sina. Kako je Nina napisala u poduljem statusu na Instagramu, Carlos joj je sve u životu i ponovno je pronašla smisao u odnosu s Fabriziom. ‘Osjećaj obitelji, onoga vremena i prostora koji prevladava mržnju, ljubomoru ili formalnu prepreku pravnih pojmova kao što su razdvajanja i razvod braka. Evo što ću spremiti u kovčeg za Milano. Ljubav koja osvaja sve. Uvijek’, napisala je objasnivši dalje da obitelj planira novi početak u tom talijanskom gradu.

Nije bila nedvosmislena oko eventualnog obnavljanja veze: ‘Ovo je novi početak koji nikada neće završiti. Fabrizio i ja nećemo nikad više biti par, ali sretan kraj je sama činjenica da smo donijeli mir našem sinu Carlosu Mariji.’

‘U životu ništa nije lako, a ako jednog dana otkrijete nešto što je lako, vrlo je vjerojatno da je pogrešno. Ljubav prema djeci jedina je koja nikad neće završiti’, napisala je Nina uz video s Fabrizijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 17:09