PRVI PUT TATA

NAŠ TENISAČ OTKRIO LIJEPE VIJESTI "Uzbuđen sam što mogu podijeliti vijest da se Team Čilić širi. Novi član će nam se pridružiti iduće godine..."

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.10.2019. u 14:57

Zagreb, 130919.
Hotel Westin. Hrvatski tenisaci okupili su se na Noci hrvatskog tenisa gdje su obiljezili godisnjicu osvajanja David Cupa. Dodijeljena su i priznanja a sav prihod od donacija namijenjen je fondu za mlade nadarene tenisace i tenisacice. Na fotografiji: Marin Cilic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

Marin Čilić i Kristina Milković

 

Hrvatski tenisač Marin Čilić jako voli svoj mir i privatnost, ali ipak nije odolio javno objaviti lijepe vijesti. Na Instagramu je objavio fotografiju sebe u trgovini dječje opreme kraj kolica.

"Nova vožnja. Uzbuđen sam što s vama mogu podijeliti vijest da se Team Čilić širi. Novi član će nam se pridružiti 2020.", napisao je i izazvao oduševljenje pratitelja.

 

Par se jako veseli svom prvom djetetu. Upoznali su se prije 11 godina, a oženili 2018.

"Upoznali smo se na Davis Cupu, gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kad smo postali bliskiji. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete... koje ja, doduše, rijetko slušam",  otkrio je Čilić.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo