ROMINA TONKOVIĆ

NAŠA MLADA FILMSKA ZVIJEZDA ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON TEŠKOG LOMA Ozlijedila se tijekom probe, čeka je operacija: 'Oporavak će trajati barem 5 tjedana'

 
 Biljana Blivajs / CROPIX

Mlada hrvatska glumica Romina Tonković, zvijezda uspješnog prošlogodišnjeg psihološkog trilera F20 i jedna od nominiranih za medijsku nagradu Zlatni Studio, u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju čeka operaciju stopala koje je u ponedjeljak slomila.

Kako nam je potvrdila, slomila je metatarzalnu kost, a operacija bolne ozljede bi trebala biti izvedena u srijedu u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju. Kost je pukla, rekla nam je glumica, u prostorijama Akademije dramske umjetnosti, prilikom nezgodnog doskoka na glumačkoj probi za predstavu "Ona je samo došla telefonirati", studentski rad Rajne Racz iz Zagrebačkog kazališta mladih po tekstu Gabriela Garcíje Márqueza. Predstava je premijerno trebala biti izvedena na festivalu Susreti u ITD-u, no od Rominine uloge, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Romina Tonković i Filip Mayer u filmu 'F20'

- Liječnici su mi rekli da će oporavak nakon operacije trajati barem pet tjedana - potvrdila nam je lošu vijest simpatična Romina, koja dane u bolničkom krevetu krati dopisivanjem na društvenim mrežama i praćenjem vijesti. Tako je prijatelje na Facebooku uspješno zamolila da joj pronađu štake koje će joj nažalost trebati narednih tjedana. Pitamo je očekuje li da joj obožavatelji bolničku sobu zaspu cvijećem i bombonijerama, a mlada glumica kaže da bi bilo bolje da šalju borovnice.

- One su navodno dobre za oporavak kostiju - rekla nam je kroz smijeh Romina Tonković uoči operacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:47