JOŠ MALO DO POROĐAJA

NAŠA PJEVAČICA POKAZALA KAKO JE IZGLEDALA KROZ ČETIRI FAZE TRUDNOĆE 'I onda nam zamjeraju ako smo malo pod hormonima. Ma dajte, muškarci, molim vas…'

 Instagram

Pjevačica Pamela Ramljak u kolovozu prošle godine otkrila je fanovima da čeka svoje prvo dijete sa suprugom, ekonomistom Mladenom Salajsterom. ‘Sreća. Jedina riječ koja trenutačno može opisati kako se osjećam. Najveći blagoslov za moga supruga i mene koji smo to dugo čekali’, rekla je tad.

Sad je u devetom mjesecu trudnoće i broji sitno do poroda. Tim je povodom na Instagramu objavila fotografiju složenu od njezine četiri slike - u 6., 7., 8. i 9. mjesecu trudnoće, a uz sliku je kroz šalu napisala:

‘6., 7., 8. i 9. mjesec… Ženino tijelo je nevjerojatno, organi se pomiču, koža rasteže, kosti šire… I poslije se opet sve vrati. I onda nam zamjeraju ako smo malo pod ‘hormonima’. Ma dajte, muškarci, molim vas…’

Sin kojem su već nadjenuli ime Antun, rodit će se uskoro i premda su roditelji u sedmom nebu od sreće, nedavno je Ramljak ipak otkrila neke traume koje su ostavili iza sebe.

Prije dvije i pol godine Pamela je imala spontani pobačaj. ‘Bila sam slomljena. I danas mi je teško prisjećati se toga. Dogodilo se u osmom tjednu trudnoće. Nažalost, ništa me nije moglo pripremiti na šok kad sam doznala da je bebino srce prestalo kucati. Sve mame koje su to proživjele znaju o čemu pričam’, rekla je.

Sa suprugom je nedavno proslavila treću godinu braka i za dijete su se već pripremili i uredili mu sobu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:17