NOVA LJUBAV

NAŠA POZNATA PJEVAČICA SE NAKON RAZVODA OKRENULA NOVOJ LJUBAVI? Družili su se kod kazališta, ispred kina, bili su vrlo prisni, izgledali kao par...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.08.2017. u 09:14

HANZA MEDIA

Filip Riđički i Mirela Priselac Remi

Glavna zvijezda serije Crno-bijeli svijet Filip Riđički bio je u vezi s profesoricom ruskog jezika, a posljednjih tjedana sve se češće druži s Mirelom Priselec Remi, pjevačicom koja je diplomirala engleski jezik i književnost, piše Story.

 

Prošle subote zanimljivo je bilo na Humu na Sutli, gdje je održan festival Hoomstock na kojem su nastupili brojni bendovi, a među njima i Elemental i Lika Kolorado, u kojemu pjeva Riđički. Tako su se na istoj pozornici, s razmakom od nekoliko sati, našli Mirela Priselec Remi i Filip Riđički, a navodno ih povezuje puno više od ljubavi prema stihovima i sviranju.

 

Potkraj srpnja Mirela i Filip spas od vrućina pronašli su na stepenicama ispred zagrebačkog HNK-a. Uživali su u razgovoru i druženju u dvoje, koje su nastavili i u sljedećim tjednima. Kako piše Story, prošlog utorka viđeni su ispred zagrebačkog kina Europa, ali ovog puta, kako tvrde očevici, njihovo druženje bilo je puno prisnije, prepuno zagrljaja i poljubaca.

 

Filip Riđički nije za Story želio komentirati na upit o njihovoj vezi.

 

Pjevačica grupe Elemental ove godine se rastala od supruga, profesionalnog skateboardera i umjetnika Mire Petkovića, nakon dvije godine braka.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo