POTPUNI KAOS

NAŠE VODITELJICE SILNO RAZOČARANE NOVIM TERMINALOM 'Džaba novi aerodrom i Francuzi kad je ovo balkanski jad od organizacije!'

 HANZA MEDIA/Facebook

Čini se kako na novootvorenom terminalu 'Franjo Tuđman' vlada potpuna nesređenost i neorganizacija, što je fotografijom s mjesta događaja potvrdila i novinarka Mirjana Hrga, koja se na aerodromu zatekla u nedjelju, 7. svibnja.

- Badava novi aerodrom i Francuzi kad je ovo balkanski jad od organizacije! - prokomentirala je Hrga na svom Facebook profilu dodavši kako je otvoreno znatno manje kontrola putovnica od makismalnog broja koji ima aerodrom.

Njezine riječi potvrdila je i novinarka i voditeljica Karmela Vukov Colić koja je također iskusila sve čari loše organizacije na zagrebačkom aerodormu.

- Da, i ja sam to prošla. Do 7 ujutro imaju samo jednog policajca za pregled dokumenata, a barem 4 međunarodna leta! Ne razumijem zašto je teško rasporediti još kojeg policajca u to doba?! - zapitala se Vukov Colić.

Podsjetimo, loša organizacija samo je jedan od niza problema koje ima ovaj aerodrom. stručnjaci su također upozoravali kako novi terminal ima 13 stajanki za zrakoplove, dok ih stari ima 22. Nadalje, novi terminal ima 14 izlaza, a stari 18, piše Zagreb.info.

Na novome su samo tri izlaza za ukrcaj u autobuse pa zatim u avione, a na Plesu u isto vrijeme ima pet letova sa zrakoplovima tipa dash koji ne pristaju na aviomostove nego se putnici do njih moraju prevoziti autobusima. Usto, parkirne pozicije za avione na novom terminalu su dosta uske, tako da servisna moraju čekati red da dođu do zrakoplova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:03