UZ NJEGA JOJ JE SVAKI DAN BOŽIĆ

'NAŠLA SAM SVOJU SIGURNU LUKU, VJETAR U KRILA...' Prelijepa djevojka našeg poznatog boksača fotografijama potvrdila ono o čemu se šuškalo

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.02.2019. u 15:01

Instagram

 

Svojim je posljednjim objavama na Instagramu Petra Maričić potvrdila ono o čemu se dugo šuškalo, a ni ona ni njezin partner nisu htjeli to prokomentirati u javnosti. Ekonomistica je proslavila djevojačku, dakle, uskoro slijedi vjenčanje.

Dugogodišnja djevojka poznatog boksača Stjepana Božića u krugu najbližih je prijateljica slavila u jednome zagrebačkom restoranu, a cure su zabavljali tamburaši, piše Slobodna Dalmacija.

- Nikad nisam bila jedna od onih koje sanjaju najljepšu vjenčanicu na svijetu i veliko vjenčanje na koje ću pozvati sve koje znam i ne znam. Oduvijek sam zazirala od tradicije, svega onoga što se mora zbog toga što će selo reći. Kao da se udaješ zbog ljudi, a ne zbog ljubavi. Ono o čemu sam cijeli život sanjala je biti s onim tko najljepše voli, a sada sam konačno došla na svoje. Našla sam svoju sigurnu luku, vjetar u krila, nekoga tko pretvara u mir sav moj nemir. Nekoga uz koga mi je svaki dan najdraži blagdan - Božić. Hvala mojim predivnim ženama na nezaboravnoj večeri. Hvala vam što postojite i činite moj život toliko ljepšim. Mislim da sam ja jedina koja se može pohvaliti da je imala više ljudi na djevojačkoj nego na vjenčanju. Zbog vas sam bogata žena, napisala je Petra spod jedne fotografije.

 

44-godišnj Božić uskoro će tako treći put pred oltar, jer iza sebe ima dva braka.

Još na početku veze s Petrom nije skrivao oduševljenje.

- Kod Petre su me oduševili jednostavnost i izravnost. Umoran sam od glume općenito u ovom društvu, svi imaju nekoliko maski. Zapravo, svi je nosimo, ali trudim se imati je što manje. Nemamo 17 godina. Sviđa mi se što se kod nas sve odvija brzo..., rekao je Stjepan prošloga ljeta za Story, kako prenosi Slobodna Dalmacija.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo