ŠEST MJESECI MAGNUMA

NASLOVNICU SU KRASILE NEKE OD NAJLJEPŠIH HRVATICA I JEDAN HRVAT - I TO POTPUNO GOL Žanamari: Taj dečko bi mogao poboljšati hrvatsku demografsku sliku!

    AUTOR:
    • Tena Šarčević

  • OBJAVLJENO:
  • 24.05.2018. u 15:47

CROPIX

 

Magnum, najnoviji magazin Jutarnjeg lista, danas je proslavio pola godine otkada je izašao njegov prvi broj. Naslovnicu je tada krasila Lana Jurčević, koja je ekskluzivno za novo izdanje ispozirala u kadi u zagrebačkom Double Tree by Hilton hotelu. Nakon Lane, na prvoj stranici Magnuma izredale su se još nek e od najprivlačnijih Hrvatica - Helena Minić Matanić, Lidija Bačić, Žanamari Lalić i Nives Celsius. Djevojke su, osim vrhunskim izgledom, čitatelje osvojile i zanimljivim intervjuima - Lidija Bačić bila je pravi hit kad je progovorila o planovima da pokrene svoju kriptovalutu Lilecoin, Žanamari se, među ostalim, osvrnula na usporedbe sa Sofijom Vergarom, Helena Minić Matanić obrazložila je svoje viđenje kulta žene u suvremenom svijetu...

Iako su zavodljive naslovnice i interesantni intervjui s jakim ženskim figurama iz javnog i društvenog života postali zaštitni znak najmlađeg člana u obitelji Jutarnjeg lista, polujubilarno izdanje donijelo je veliku promjenu i rano jutros iznenadilo prodavačice na kioscima, a kasnije i čitatelje Magnuma - na naslovnici je osvanuo osobni trener i model Drago Pezić (i to u potpunosti gol!).

- Lijepo je da nisu isključivo žene na naslovnici. Ja sam uvijek za ravnopravnost spolova. Lijepo tijelo je lijepo tijelo, bez obzira čije je - rekla nam je Lidija Bačić, kojoj se jako svidjelo najnovije izdanje Magnuma. Osim šestog po redu broja, popularna Lile pohvalila je i Magnum kao projekt općenito. - Zanimljiv je to potez uredništva. Magnum je, inače, vrlo kvalitetan projekt, sa super člancima i ekipom - rekla je.

Njezin entuzijazam podijelila je i Žanamari Perčić, nekada Lalić. Iako je najprije bila rekla da ne zna tko je Drago, pogled na fotografiju s naslovnice bio je dovoljan da ga se prisjeti.

- Ajme, pa ja Dragu znam! Upoznali smo se na jednom partyju ELFS-a u Trogiru. On je model, pa ga moj muž poznaje iz te branše - rekla je pjevačica, koja je nedavno objavila novi singl "Kraj programa".

- Drago je jako drag dečko, a na naslovnici izgleda odlično. Posebno mi je drago da ste uveli i mušku naslovnicu. Zgodne žene zaista ispadaju iz paštete u našim medijima i novinama, a dečkiju je, s druge strane, jako malo. Vrijeme je da se i muškarci u Hrvatskom modelingu počnu shvaćati ozbiljno i da mogu živjeti od te karijere, a ne bježati vani. Iako znam da je i Drago radio u inozemstvu lijepo je da mu je baza i dalje u Hrvatskoj i da tu gradi modeling i fitness karijeru - obrazložila je Žanamari kako bi nova Magnumova naslovnica mogla pozitivno utjecati i na hrvatsku demografsku sliku.

 

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo