ŠEST MJESECI MAGNUMA

NASLOVNICU SU KRASILE NEKE OD NAJLJEPŠIH HRVATICA I JEDAN HRVAT - I TO POTPUNO GOL Žanamari: Taj dečko bi mogao poboljšati hrvatsku demografsku sliku!

 
 CROPIX

Magnum, najnoviji magazin Jutarnjeg lista, danas je proslavio pola godine otkada je izašao njegov prvi broj. Naslovnicu je tada krasila Lana Jurčević, koja je ekskluzivno za novo izdanje ispozirala u kadi u zagrebačkom Double Tree by Hilton hotelu. Nakon Lane, na prvoj stranici Magnuma izredale su se još nek e od najprivlačnijih Hrvatica - Helena Minić Matanić, Lidija Bačić, Žanamari Lalić i Nives Celsius. Djevojke su, osim vrhunskim izgledom, čitatelje osvojile i zanimljivim intervjuima - Lidija Bačić bila je pravi hit kad je progovorila o planovima da pokrene svoju kriptovalutu Lilecoin, Žanamari se, među ostalim, osvrnula na usporedbe sa Sofijom Vergarom, Helena Minić Matanić obrazložila je svoje viđenje kulta žene u suvremenom svijetu...

Iako su zavodljive naslovnice i interesantni intervjui s jakim ženskim figurama iz javnog i društvenog života postali zaštitni znak najmlađeg člana u obitelji Jutarnjeg lista, polujubilarno izdanje donijelo je veliku promjenu i rano jutros iznenadilo prodavačice na kioscima, a kasnije i čitatelje Magnuma - na naslovnici je osvanuo osobni trener i model Drago Pezić (i to u potpunosti gol!).

- Lijepo je da nisu isključivo žene na naslovnici. Ja sam uvijek za ravnopravnost spolova. Lijepo tijelo je lijepo tijelo, bez obzira čije je - rekla nam je Lidija Bačić, kojoj se jako svidjelo najnovije izdanje Magnuma. Osim šestog po redu broja, popularna Lile pohvalila je i Magnum kao projekt općenito. - Zanimljiv je to potez uredništva. Magnum je, inače, vrlo kvalitetan projekt, sa super člancima i ekipom - rekla je.

Njezin entuzijazam podijelila je i Žanamari Perčić, nekada Lalić. Iako je najprije bila rekla da ne zna tko je Drago, pogled na fotografiju s naslovnice bio je dovoljan da ga se prisjeti.

- Ajme, pa ja Dragu znam! Upoznali smo se na jednom partyju ELFS-a u Trogiru. On je model, pa ga moj muž poznaje iz te branše - rekla je pjevačica, koja je nedavno objavila novi singl "Kraj programa".

- Drago je jako drag dečko, a na naslovnici izgleda odlično. Posebno mi je drago da ste uveli i mušku naslovnicu. Zgodne žene zaista ispadaju iz paštete u našim medijima i novinama, a dečkiju je, s druge strane, jako malo. Vrijeme je da se i muškarci u Hrvatskom modelingu počnu shvaćati ozbiljno i da mogu živjeti od te karijere, a ne bježati vani. Iako znam da je i Drago radio u inozemstvu lijepo je da mu je baza i dalje u Hrvatskoj i da tu gradi modeling i fitness karijeru - obrazložila je Žanamari kako bi nova Magnumova naslovnica mogla pozitivno utjecati i na hrvatsku demografsku sliku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:36