'NAŠE GORE LIST'

NATALIA IZ ZADRA LJUBI MALUMU KOJI IMA DUET SA SHAKIROM Ima dva albuma i 30 milijuna pratitelja na Instagramu, a ljubav je počela na snimanju spota

 

Slavni kolumbijski glazbeni dvojac, megapopularna Shakira i Maluma, čija slava raste iz dana u dan, treći je put udružio snage. Njihov posljednji u nizu dueta “Clandestino” u samo pet dana od objavljivanja prikupio je, samo na Shakirinu YouTube kanalu, oko osam milijuna pregleda i zasigurno je novi svjetski ljetni hit.

Otac Hrvat

Shakira i Maluma za njen su posljednji album “El Dorado” snimili dvije zajedničke pjesme “Chantaje” i “Trap”, obje su postali hitovi, a 24-godišnji kolumbijsku glazbenik već je surađivao i s Rickyjem Martinom. Iza sebe ima dva albuma i više od 30 milijuna pratitelja na Instagramu, a za njim luduju žene diljem svijeta. Ipak, Maluma, pravim imenom Juan Luis Londoño Arias, vjeran je samo jednoj, i to djevojci za koju slobodno možemo reći da je “naše gore list”. Radi se o prelijepom modelu i bivšoj balerini Nataliji Barulich, čiji je otac Hrvat, a majka Kolumbijka, a svojim se korijenima ova lijepa manekenka itekako ponosi. Navodno je u Kaliforniju gdje se Natalia i rodila prije 26 godina, njezin otac iz bivše Jugoslavije otišao “trbuhom za kruhom”. Kako bilo, ljubav između Malume i Natalije počela je slično kao i u slučaju Enriquea Iglesiasa i Anne Kurnjikove, na snimanju spota za njegovu pjesmu “Felices los 4” u kojem par izmjenjuje nježnosti pod tušem. Kemija je očito bila prejaka pa se njihova ljubav preslikala i na stvarni život, a video objavljen početkom prošle godine brzo je dosegnuo milijardu pregleda. U početku su svoju vezu svim silama željeli sačuvati podalje od očiju javnosti, a da se nešto događa, dalo se tek naslutiti međusobnim porukama na društvenim mrežama.

Primjerice, Natalia je Malumi u rujnu na Instagramu pored isječka iz spota “Felices los 4” poručila: “Više od milijardu pregleda. Hvala ti što si me uzeo za ovaj predivni video” te pored dodala crvenu ružu kao emoji. No, početkom godine, nakon što su ih paparazzi uhvatili na zajedničkom odmoru u talijanskom Portofinu, sam Maluma jasno i glasno je u jednom intervjuu potvrdio: “U vezi sam s njom. Ona je posebna djevojka, jako lijepa. Volimo se jako. Počeli smo vezu”. Od tada gotovo da ne prođe dan bez objava i međusobnih ljubavnih izjava na zajedničkom Instagram profilu gdje su se prozvali “Nataluma”.

Ne samo da su počeli zajednički život, nego su nabavili i psa, a ljubav su, uoči Valentinova, zapečatili istim tetovažama na palcima lijeve ruke koje simboliziraju vječnost. Naravno, Malumine brojne obožavateljice od samog početka ne odobravaju njegovu ljubav prema Nataliji, no on im je poručio: “Oduvijek sam govorio da je moj privatni život moja stvar, ali ne možeš prekriti sunce jednim prstom”, dodajući da bi njegova ljubav trebala biti pozitivna stvar za obožavatelje jer i on se “ima pravo zaljubiti”. Početkom godine u Las Vegasu par je proslavio i Malumin rođendan, a njegova Natalia pokraj zajedničke fotografije na Instagramu mu je poručila: “Sretan rođendan Juan Luisu, najveličanstvenijem, talentiranom, skromnom i predivnom muškarcu s još predivnijom dušom”.

Uspješni model

Natalia Barulich iza sebe ima itekako uspješnu karijeru modela, a osim što je model poznate linije nakita, zaštitno je lice prestižnog modnog brenda Guess, baš poput slavnih Camile Cabello i Jennifer Lopez. Natjecala se 2012. na izboru za Miss Kalifornije, a osim u spotu svog dečka Malume zablistala je i u videouracima kubansko-američkog pjevača Jencarlosa Canele “Baby”, u kojem je također u vrlo seksepilnom izdanju, no to, očito, ni najmanje ne smeta njezinu dečku. Barulich se pojavljuje i u spotu Britney Spears “Work B**ch”, a prije tri godine glumila je u kratkom filmu “Set You Free” američkog redatelja Ryana Curtisa.

Uz Malumu je dodatno veže i ljubav prema glazbi, jer osim što se bavila baletom, od šeste godine glumi i pjeva u raznim zborovima, a uspješno se, s najboljom prijateljicom Esther, okušala i kao DJ. A da je njezina manekenska karijera itekako uspješna, dovoljno govori i činjenica da je zovu “novom Gisele Bündchen”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:21