SPLIĆANKA BLISTA

NATAŠA JANJIĆ PROGOVORILA O NAJOSJETLJIVIJEM ODNOSU U ŽIVOTU Naša popularna glumica otkrila pravu istinu o svojoj svekrvi

Zagreb, 070918.
Avenija Dubrovnik.
U 5. paviljonu Zagrebackog velesajma British American Tobacco predstavio je drugu varijantu uredjaja za tzv. glovanje, GLO 2. Dogadjaju su prisustvovali poznati i slavni, a vrhunac veceri uprilicio je svjetski poznati Maksim Mrvica.
Na fotografiji: Natasa Janjic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomaš / CROPIX

Na fotografiji: Nataša Janjić

Splitska glumica Nataša Janjić (36) u razgovoru za emisiju Exkluziv RTL televizije otkrila je da se u trudnoći dobro osjeća, ali da joj pomalo nedostaje posao.

- Još se nisam pretvorila u tuljanicu pa evo mobilna sam i dobro se osjećam, fali mi pomalo moj posao, ali iskoristim neku priliku da se družim s kolegama prijateljima i dosta sam aktivna, pokušavam sadržajno ispuniti dan, kaže Janjić.

- Samo da je živo, zdravo, to mi je dovoljno za sad, dodaje.

Janjić je rekla da je jako sretna sa svojim dečkom, 35-godišnjim ortopedom Nenadom Medančićem, te da bi u veljači iduće godine trebali dobiti dijete.

Glumica je također otkrila da se odlično slaže sa svekrvom, što je nešto za čime teže mnoge žene. - Lijepo je kad ti je svekrva krasna i kad si ti krasan prema njoj. Korisno je i lijepo kada se poklopi situacija da si dobar sa svekrvom, pojasnila je Janjić.

- Ne smijem previše pričati o njima jer su jadni ludi od mog javnog života, ali mi je krasna svekrva, pohvalila se.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo