NOVI STUDIO

NIKAD ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVANA PERIŠIĆA Otkrivamo zašto je nogometnom virtuozu nadimak 'Koka', ali i kako je upoznao svoju prvu ljubav Josipu

 
Ivan Perišić
 Boris Kovačev / Cropix

Dan uoči ključne utakmice 'Vatrenih' protiv Slovačke na riječkoj Rujevici, novi Studio u petak donosi nikad ispričanu životnu priču jednog od naših ponajboljih nogometnih reprezentativaca Ivana Perišića.

Bude li sreće, ekipa koja nam je ispunila srca svojim fantastičnim uspjehom na Svjetskom prvenstvu, dobit će priliku nastupati i na Europskom prvenstvu, a nacija će ponovno zapasti u nogometnu euforiju.

Ivan je ove godine proslavio 30. rođendan. Karijeru je počeo sa samo 16 godina, kada ga je trener Vulić odveo na pripreme s prvom momčadi Hajduka. Iako je Ivanu, kao i bilo kojem drugom Splićaninu, Hajduk bio najvažnija stvar na svijetu, nikada nije potpisao profesionalni ugovor s tim klubom.

Sve se naposljetku ipak posložilo, pa je Perišić danas nogometaš prestižnog minhenskog Bayerna, a od 2014. predano nastupa i u kockastom dresu.

Zašto mu je nadimak Koka, kako su očevi dugovi odredili njegovu karijeru, ali i kako je upoznao dugogodišnju ljubav, suprugu Josipu koja mu je podarila dvoje djece, čitajte u petak u Studiu.

Novi broj donosi im ekskluzivnu reportažu sa seta najiščekivanije kazališne predstave u Hrvatskoj. I ove godine Zagrepčani su pred HNK čekali u redovima kako bi došli do ulaznice za najljepšu božićnu baletnu bajku 'Orašar', a novi broj najprodavanijeg hrvatskog magazina za scenu i televiziju donosi sve detalje opsežnih priprema ovog velikog projekta.

U novom Studiju čitajte sve i o iznenadno preminulom glumcu Martinu Sagneru, kao i niz drugih zanimljivosti iz zvjezdanih sfera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 08:22