KONCERT 7. OŽUJKA

NINA BADRIĆ U ZAGREBAČKOJ ARENI Za čarobnu noć sprema se i plesni spektakl

 
 Damjan Tadić / CROPIX

Nina Badrić uoči svog najvećeg koncerta u karijeri, koji će se održati 7. ožujka u zagrebačkoj Areni, na nedjeljnoj je audiciji okupila 60-tak plesača koji imaju žarku želju nastupiti uz poznatu pjevačicu.

Svi su oni, pod budnim okom poznate koreografkinje Larise Lipovac, u zagrebačkom plesnom centru Tala pokušali dati najbolje od sebe, dokazati se kako bi postali dio Ninina tima.

Pjevačica, koja iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, nije krila zadovoljstvo zbog viđenog, zahvalila je svima rekavši da je presretna što se osjetila ta posebna mladenačka energija i da im drži čvrsto stisnute palčeve da budu uz nju te večeri na pozornici.

Damjan Tadić / CROPIX

A ekipa je stigla iz svih krajeva Hrvatske, neki od njih imaju urođeni talent, drugi su pak išli u plesnu školu, a bila je tu i nekolicina pravih profesionalaca. Iako su prevladavale djevojke, stiglo je i nekoliko dečkiju, a jedna cura je baš zbog ovog povoda doletjela iz Maroka, gdje trenutno živi.

Ti mladi ljudi došli su spremni pokazati što znaju: klasične plesove, breakdance, latino, salu, tango. No, čvrsta ruka Larise Lipovac za njih je imala specijalno osmišljen program i zadala im je tematski zadatak. Nina, inače, na zagrebačkoj pozornici sprema i druga brojna iznenađenja, a najavila je da će prvi put uživo izvesti i novu pjesmu “Ratujem s tugom”, koju je pred sud publike pustila u prosincu. Presjek svoje glazbene karijere i pomno birani repertoar ono je što će se može vidjeti na koncertu, koji je najavila kao čarobnu večer kojoj se neizmjerno veseli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:29