ŠTO KAŽETE?

Nina Kraljić otkrila haljinu za nastup na Eurosongu

 Screenshot YouTube / Screenshot YouTube

U nedjelju ujutro predstavnici Hrvatske i Bosne i Hercegovine otputovali su u Stockholm gdje se ove godine održava Eurosong.

Prvi nastup hrvatske predstavnice Nine Kraljić gledat ćemo u prvoj polufinalnoj večeri 10. svibnja, a prođe li Hrvatska dalje, finale je na rasporedu 14. svibnja.

Premda se dosad već morala boriti sa svakakvim komentarima, Nina je u ponedjeljak u Stockholmu odradila prve probe te pokazala i haljinu koju će nositi.

Dizajner Ninine haljine je Juraj Zigman koji će kreirati i odjeću za prateće pjevače, pišu službene stranice.

‘Bilo je vrijeme da se i vizualno istaknemo na Eurosongu. Mi to možemo jer imamo sjajne dizajnere. Nadam se da će se i ubuduće raditi na tome da vizualni identitet nastupa bude na visokom nivou jer hrvatska moda to svakako pruža’, rekao je Zigman te istaknuo kako mu je pjesma ‘Lighthouse’ bila izuzetno inspirativna.

‘Nastup hrvatske predstavnice uključuje jedan 'tradicionalni' hrvatski element - presvlačenje haljine. Nina započinje nastup u sivoj haljini s crnim uzorcima i širokim ovratnikom. Njezini prateći vokali ju zatim skinu, a u polufinalnom nastupu njezin outfit će se transformirati u bijelu haljinu s pernatim detaljima koja će otkriti tetovažu na njezinim leđima’, stoji u opisu nastupa na stranicama Eurosonga.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:33