SIGURNO NISTE ZNALI...

NIVES CELZIJUS POSVE ISKRENO 'Od jednog puno mlađeg dobila sam od*ebando, iako mislim da je požalio. Ali uz jednog sam muškarca još čvrsto vezana...'

 Danijel Galić / Promo

Početak devetog mjeseca za Nives Celzijus, kao i za mnoge druge, znači povratak u stvarnost. Djeca kreću u školu, redaju se poslovne obaveze, a sve to znači da je uživancija na plaži i poziranje u kupaćim kostimima Ivane Knoll zasad završena.

Svestrana Nives kao i svaka brižna majka pazi da njezina djeca, 12-godišnja Taisha i 13-godišnji Leon, na vrijeme ispunjavaju sve svoje obaveze, a uz brojne poslovne obaveze koje sama ima, ne ostaje joj previše vremena za privatan život.

Priznala je to i u razgovoru za RTL-ov Exkluziv - od razvoda nije imala ozbiljnu vezu. Premda je odonda prošlo pet godina, Nives kaže da joj ne prilazi puno udvarača i unatoč uvriježenoj predrasudi da ‘može imati svakog muškarca kojeg poželi’, i Nives je dobila kojiput ‘ne’.

- Jednom mi se sviđao puno mlađi frajer, čak bih rekla da sam se i ja sviđala njemu, ali to je ubitačna kombinacija Strijelac - Rak koja nikako ne funkcionira. Od njega sam dobila od*ebando, iako mislim da je požalio zbog toga - rekla je. Otkrila je i da joj je lakše čuti ‘ne’, nego reći:

- Previše volim usrećivati ljude oko sebe. Što se mojih simpatija tiče, nekako se uvijek zadesi da nas dijele kilometri pa je to malo nezgodno.

No, jednu vezu ne može prekinuti, a to je ona s bivšim mužem Dinom Drpićem s kojim je ostala u prijateljskim odnosima.

- Kad sam bila deset dana na moru, čuli smo se sigurno pet puta u tih deset dana što zbog klinaca, što zbog nekih drugih situacija, pa zbog te naše veze suvišno je da imamo još nekoga tko će nas pitati gdje smo i što radimo - otkrila je za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:48