NAJVEĆA SREĆA

NIVES IVANIŠEVIĆ PRVI PUT POKAZALA MALOG OLIVERA Mama i sin još uvijek su u bolnici, Goran ih stalno obilazi: 'Srce mi se smije, nema dalje od ovog'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.09.2018. u 19:53

Instagram

 

Radijska voditeljica Nives Čanović Ivanišević objavila je prvu fotografiju malenog Olivera. Doduše, na fotografiji se vide samo minijaturne nogice, a uz njih je napisala kako je čeka nova stranica u životu - život mame.

‘Lipi moj živote, srce mi se smije. Hvala svima na čestitkama! Nema dalje od ovog! Puse od Olija, Gorana i Nives’, napisala je lijepa diplomirana ekonomistica.

 

Kako piše Dnevnik.hr, Nives je rodila prošlog petka, no vijest je procurila nakon što su joj kolege na službenom profilu Narodnog radija na Instagramu čestitali na prinovi. Još uvijek se nalaze u Petrovoj bolnici, a brižni tata Goran obilazi ih svaki dan.

 

Par je u vezi od 2016., a vjenčali su se krajem prošle godine. Inače, Goran s bivšom suprugom, manekenkom Tatjanom Dragović (40), već ima dvoje djece - sina Emanuela (10) i kćer Amber Mariju (14), dok je Nives ovo prvo dijete.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo