LJUPKA, MIHAEL I TRI KĆERI

NOVI POČETAK U ZAGREBU Obitelj Mikić opet na okupu u rodnom gradu: 'On je prvi put u karijeri, u svojoj 38., tražio slobodne dane da vidi obitelj...'

 

Kažu da je selidba visoko na ljestvici stresa, a premda se ne mogu ne složiti s tom tvrdnjom, mislim da smo mi sve to dosta dobro podnijeli. Naravno, nakon devet godina života u Japanu, moje kćeri nisu se preko noći ni mogle naviknuti na život u mom rodnom Zagrebu, ali već su našle prve prijatelje, veselo idu u školu, puno toga im se dopada u gradu...

S druge strane, što je normalno, fale im njihove prijateljice iz Japana, fali im tamošnja hrana... Ali, sve će to doći na svoje i zapravo mislim da smo ovu veliku promjenu, ovo preseljenje, svi skupa dobro preživjeli i lijepo se, kao obitelj, počeli prilagođavati našem novom životu - kaže Ljupka Gojić Mikić (35).

Nekadašnja manekenka i vlasnica modnog brenda Jolie Petit prije nepunih mjesec dana u Zagrebu je na svijet donijela svoju treću djevojčicu, Mari Danu, čiji su dolazak njezine starije sestre s veseljem dočekale.

Ne voli kukati

- Ljube je, grle, nude se da mi pomognu... One su sad već nešto veće: Janna Sienna uskoro će navršiti osam, a Mila Amelie šest godina. Njih dvije sve razumiju i stvarno vole svoju sestricu - kaže Ljupka, koja se smije na pitanje je li joj ipak teško samoj s tri djevojčice.

- Ništa meni nije teško, a i inače nisam od onih koji vole kukati. A nisam ni sama. Puno mi pomažu moj brat, bake i djedovi, prijatelji, a kako sam Mari Danu rodila na carski rez, u Zagreb je došao i Mika da bude uz nas dok se sasvim ne oporavim od operacije. Smijali smo se jer je on zbog toga prvi put u svojoj karijeri zatražio slobodne dane - priča supruga nogometaša Mihaela Mikića koji je dirnuo prijatelje i poznanike nakon što je na Instagramu objavio fotografiju svojih kćerkica, a na kojoj Mila Amelie i Janna Sienna leže na krevetu s malenom Mari Danom i zaštitnički je čuvaju.

Karijera i dalje traje

- Mika će se uskoro ponovo vratiti u Japan. Još ne znamo na koliko dugo. On i dalje ima ugovor sa svojim klubom, Sanfrecce Hiroshima, a hoće li ga produljiti na još dvije godine ili na kraće vrijeme prvenstveno ovisi o tome kako će se osjećati. Čovjek će u siječnju imati trideset i osam godina, ali ne odustaje. Definitivnu odluku donijet će nakon Nove godine, a ona neće biti laka - kaže Ljupka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:17