BIT ĆE I U 'ZVJEZDICAMA'

NOVI VELIKI USPJEH MLADE RIJEČANKE Mia Negovetić s 'Magic Musicalom' najesen ide u osvajanje Europe: 'Dosad sam vani nastupala sama, ovo je drugačije'

Prošlo je tek nekoliko mjeseci od premijere “Magic Musicala” u kojem Mia Negovetić ima glavnu ulogu, a taj mjuzikl već ima dogovoreno gostovanje u Francuskoj. Dvojezični spektakl Olje Dešića i Nise Hrvatin Petrović bit će izveden u listopadu u Pribracu, pitoresknom gradu nedaleko od Toulousea.

Provod

- Nastupit ćemo u Theatre Musical de Pribrac, kazalištu koje je na neki način specijalizirano za mjuzikle pa je i velika čast što upravo mjuzikl iz naše države gostuje tamo. Ravnatelj tog kazališta bio je prisutan na premijeri ‘Magic Musicala’ i nakon toga je s producentom Oljom Dešićem došao na ideju da mjuzikl gostuje u Francuskoj. Vjerojatno mu se svidjelo ono što je vidio i čuo - objašnjava 15-godišnja Riječanka koju je njezin pjevački talent već doveo do Amerike, no bez obzira na to vrlo je uzbuđena zbog predstojećeg gostovanja u Francuskoj.

- Jesam, jako sam uzbuđena i veselim se jer sam dosad izvan Hrvatske nastupala sama, a sad nas putuje jako puno i mislim da će sve skupa biti jedan odličan provod i zabava - progovara iz Mije tinejdžerica koja se, sasvim razumljivo, veseli zajedničkom putu sa svojim vršnjacima. Zadovoljan je cijeli tim, pa tako i ona, jer zapravo nisu znali, kako objašnjava, što mogu očekivati s obzirom na to da dosad nisu imali puno nastupa.

Škola

- U Lisinskom je bilo puno ljudi i svi su nam čestitali tako da mislim da je publika sve super prihvatila. Idući je nastup u dvorani Zamet u Rijeci, a osim odlaska u Francusku, daljnje planove zasad ne znam - uzvraća Negovetić. No pored njezine prve kazališne uloge u životu te, naravno, i školskih obaveza, gledatelji RTL-a uskoro će Miju imati prilike ponovno vidjeti u “Zvjezdicama”.

Treća sezona tog pjevačkog natjecanja za najmanje, u kojem je kao pobjednica prvog izdanja bila upravo Mia Negovetić, krenut će u subotu 14. travnja. No, Mia ovoga puta neće biti ta koju će ocjenjivati, jer se pridružila žiriju “Zvjezdica” u sastavu Zdravko Šljivac, Luka Nižetić, Indira Levak i Enis Bešlagić. Pitamo je li teže ocjenjivati ili biti ocijenjen?

Teške odluke

- U žiriju nije lako smisliti na koji način kandidatu reći neku kritiku ako je imao loš dan ili nešto slično ili uopće ne podići stolicu. Znam kako im je i što prolaze na toj pozornici, pa se stvarno osjećam kao njihova produžena ruka u žiriju. Najljepše mi je kad netko ‘rasturi’ na pozornici i onda nema problema, jer se veselim kao da sam i ja pjevala.

Opet, dok sam se natjecala, morala sam paziti kako dati najbolje od sebe bez obzira na tremu, tako da i jedno i drugo ima svoje zamke i teško je - objašnjava. Za natjecatelje treće sezone kaže kako su jako dobri i da joj je baš krivo kad netko mora ispasti, jer je to podsjeća kako su i oni u prvoj sezoni bili tužni kad bi netko ispao.

No i dogodovština je na snimanju novog izdanja “Zvjezdica” naravno neizostavno bilo, pa tako i puno smijeha.

- Najsmješnije mi je bilo kad je ispred studija jedan pas skakao i objesio se Indiri za kaput jer je valjda mislio da ona nosi neku životinju na leđima jer je kaput tako izgledao - otkrila nam je na kraju Mia anegdotu koju nažalost RTL-ove kamere nisu zabilježile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:50