NE MOGU BEZ GLAZBE

OBOŽAVATELJI SU JEDVA DOČEKALI NJIHOV POVRATAK NA ESTRADU Vlado Kalember ponovno okuplja kultna Srebrna krila, a karijeri se vraća i poznata pjevačica

Mandre, Pag, 150714.Pjevac Vlado Kalember ljetne dane provodi u apartmanu u mjestu Mandre na otoku Pagu.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Miskovic / CROPIX / CROPIX

Na ovogodišnjem Međimurskom festivalu zabavne glazbe MEF najveće zvijezde natjecat će se za festivalski Grand Prix. Nekad regionalni festival s pjesmama isključivo na kajkavskom narječju sad je postao pozornica na kojoj će aktualna zvučna imena i slavni povratnici odmjeriti snage i boriti se za naklonost publike.

Zagreb, 030516.

HNK, Trg Marsala Tita 15.

Zadnja vecer modnog dogadjaja Cro A Porter.

Modna revija povodom 35 godina rada Matije Vujice.

Na fotografiji: Ivana Banfic.

Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijic / CROPIX / CROPIX
Zagreb, 030516.HNK, Trg Marsala Tita 15.Zadnja vecer modnog dogadjaja Cro A Porter.Modna revija povodom 35 godina rada Matije Vujice.Na fotografiji: Ivana Banfic.Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Na pozornicu se sljedeći četvrtak vraća Ivana Banfić, koja je uzela podulju stanku zbog majčinstva, a i nekadašnji zavodnik te srcolomac Vlado Kalember ponovno je okupio legendarni bend Srebrna Krila, s kojim će upravo na MEF-u imati prvi zajednički nastup poslije više od 25 godina.
U pohod na međimursku publiku kreću i Jasmin Stavros, bend Učiteljice i omiljena pjevačica naše predsjednice - 'vučica' Emina Arapović.

'Ovaj festival glazbeni je brend Međimurja i odabrane skladbe potvrđuju nepresušno vrelo pop produkcije u našemu kraju. Za očekivati je da će ova godina biti prekretnica u tom smislu i da ćemo sljedećih godina još više uživati u kajkavštini zabavne glazbe', rekao je Rajko Dobošić, direktor festivala.

Glazbeni aranžer, producent, pjevač i skladatelj Branimir Mihaljević predsjedava stručnim žirijem, koji je od 426 pristiglih pjesama odabrao njih 22. Glazbenici će pjevati uživo uz festivalski orkestar i TV prijenos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:35