BURNO PREDFINALE

ODABRANICE DVA FARMERA IMAJU TAJNU Denitu i Josipu jedna stvar veže još od djetinjstva, a do početka showa 'Ljubav je na selu' nisu to ni znale

 PROMO RTL

Finale showa 'Ljubav je na selu' je pred vratima, točnije sutra, a u večerašnjoj epizodi, koja se na RTL-u prikazuje od 20 sati, taman kad su gledatelji mislili da su vidjeli sve, otkrit će se još tajni farmera i njihovih odabranika.

Tako ćemo saznati da se Denita i Josipa znaju od malih nogu!

PROMO RTL

'Kad smo shvatile da smo se obje prijavile u emisiju, ponovno smo se zbližile i sad se opet družimo', rekla je Josipa, koja će Deniti prvo zamjeriti što se ljubila s Marijem.

'Znači, Dino i ja to nismo napravili iz obzira prema vama, ali vi ste to nama napravili! Hvala! Nemamo više obzira prema vama!’, vikat će Josipa.

Stanko i Ljubica će se pak naći u problemima kada farmer iz Nevesta kraj Drniša u ruke uzme fotoaparat i počne fotografirati ostale kandidatkinje.

Raspojasani tulum svi će završiti u vrlo mokrom izdanju, a o čemu je riječ, ne propustite pogledati na RTL-u večeras od 20 sati, u predfinalnoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:10