DIRLJIV OPROŠTAJ

'ODMORI SE, DIO SI MENE ZAUVIJEK!' Obiteljska tragedija Tatjane Jurić, u dirljivom postu je napisala: Rasturio nas je, ali rasturile smo i mi njega!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.01.2018. u 11:33

Tatjana Jurić / Facebook

 

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić na svojem je Facebook profilu objavila da je preminula njezina voljena majka.

Podsjetimo, Dragica Jurić oboljela je od Alzheimerove bolesti, o čemu je Tatjana javno progovorila te svojim hrabrim istupom pomogla da se javnost senzibilizira na probleme s kojima se susreću oboljeli i njihove obitelji.

U svojem dirljivom postu, Tatjana je napisala:

Sve stade. Samo život prođe.
Naša zadnja zajednička fotka.

Putuj, Majčice.

Silno sam ponosna na Tebe! Silno. Sve Ti danas priznajem, i kao majci, i kao roditelju, supruzi, partnerici, prijateljici - ženi! Sve sam shvatila! Koliko je to borbe, koliko tuge, sreće, odricanja i davanja. Opraštanja. Život. Koliko je jedino ljubavi u životu potrebno i koliko su ljudi ti koji - čine život. Svemu daju smisao.

Alzheimer nas je rasturio, ali rasturile smo i mi njega! Ti si ga rasturila, dostojanstveno, u svom stilu. Našem!

Zaspala si mirno, u snu; vidjela sam te nakon s blagim osmijehom i to mi je najveća nagrada i mir koje sam mogla dobiti. Zahvalna sam na tome! Tvoja me bolest, naša bolest, naučila svemu što kao dijete i žena trebam dalje nositi sa sobom u život; prije nego se, svatko od nas, mora oprostiti sa svojim roditeljem. Bila si i ostaješ prava frajerica, jaka, srčana, zabavna, glasna i snažna. Nadam se da sam bila dostojna na Tvome posljednjem putu. Dala sam sve od sebe!

Odmori se. Dio si mene, zauvijek! Bit ćeš u svakom mom danu, i kad plačem i kad ću se smijati! Uvijek! Uvijek, Mama. Počivaj u miru, sve si napravila točno onako kako je trebalo. Ti si ta koja je, na kraju, ustvari - pomogla meni. Mama s velikim M!

5.8.1948. - 26.1.2018.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo