LANA BARIĆ

OGLASILA SE GLUMICA KOJU SU UVREDAMA I PRIJETNJAMA ZASULI THOMPSONOVI OBOŽAVATELJI Svima je pripremila odgovor koji se sastoji od samo tri riječi

 
 Mario Pušić / CROPIX

I dalje se ne stišavaju reakcije na gostovanje Marka Perkovića Thompsona na dočeku Vatrenih, a glumice Nataša Janjić, Tihana Lazović, Jelena Veljača i Lana Barić doživjele su pravu salvu uvreda i prijetnji zbog činjenice da su kritizirale pojavljivanje popularnog pjevača na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Nataši Janjić nikako se nije svidjelo što se Marko Perković Thompson družio s Vatrenima pa je prvotno objavila na Facebooku: "Mi volimo us**t pred kraj. Takvi smo. Neopisivo".

Požalila se i kako su nestali stihovi "Večeras je naša fešta", "Mi smo prvaci" te "Ovo će biti dobra noć predosjećam", a s njom su se složile i druge glumice.

- Ma kad je već morao pjevati, makar da sluha ima! - napisala je Tihana Lazović, a Jelena Veljača je dodala: "Ja sam malo u šoku koliko je on off tune".

Ivana Runjić, kći pokojnog skladatelja Zdenka Runjića, napisala je: - A nekad mu se i plaćalo da ne pjeva!

Lana Barić također nije bila zadovoljna nastupom jednog od omiljenog pjevača Vatrenih: "Šteta. Malo je falilo da pobijedimo i u dočeku, ali protivnik je bio jači", napisala je.

Njihovi komentari izazvali su salvu kritika, a Nataša Janjić je nakon svega zaključala dio svojih postova na Facebooku. U pomoć im je priskočila i Aleksandra Kolarić, koja je glumice željela zaštititi od uvjerljivih komentara, no i na nju se sručio bijes Thompsonovih obožavatelja, pa se i Kolarić odlučila na privremenu deaktivaciju Facebooka.

Na taj potez nije se odlučila Lana Barić već je na ovaj način odgovorila onima koji se ne slažu s njenim komentarom.

"Šutnja je srebro", napisala je Lana Barić na Facebooku uz fotografiju koja se prije nekoliko godina koristila za promociju filma ''Šuti''.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:41