RASPRODANI KONCERTI

OGORČENOM ALENU ISLAMOVIĆU NISU DOZVOLILI UKRCAJ NA AVION ZA KANADU 'Danas je svijet skrojen od laži, jedni mogu imati sve, a drugi ništa...'

 
 Facebook

Alen Islamović (62) propustio je u petak koncert Bijelog dugmeta u Vancouveru, a neće nastupiti niti u nedjelju u Torontu. Riječ je o dva rasprodana koncerta benda za koji se tražila ulaznica više, no nakon najave organizatora da će koncert biti održan bez Islamovića, mnogi nude svoje ulaznice preko interneta. Stotine ljudi s područja bivše SFRJ koji žive diljem Kanade potegnuli su do Vancouvera i Toronta ne bi li vidjeli i čuli svoje glazbene idole.

Bosanskohercegovački pjevač zbog navodnih problema s vizom nije se mogao ukrcati na zrakoplov, a rano jutros se javio svojim obožavateljima kako bi pokušao objasniti što se zapravo dogodilo.

- Poruka svima u Kanadi zbog mog nedolaska na koncerte Bijelog dugmeta u Vancouveru i Torontu. Danas je svijet skrojen od laži gdje svaka nada nema smisla gdje se jedni smatraju važni, a drugi nevažni gdje jedni mogu imati sve, a drugi ništa. Gdje se čak i prava na život smatraju ništavnim. Ovo je stvarnost u koju upadamo i mi umjetnici i gdje nam podmeću labirinte, prepreke i zasjede. Jos jednom izražavam duboko žaljenje svima koji su srcem došli na te koncerte, Alen, napisao je legendarni glazbenik.

Mnogi obožavatelji benda koji žive u Kanadi nisu krili razočaranje zbog Islamovićeva nedolaska.

- Alen Islamović nije došao jer 'nije dobio vizu'. Koncert je doslovce Bregović s Tifom i pun vagon nekih trubača.

Možda je nekom bilo super. Ali rock koncert s trubama cijelo vrijeme je živo sr***. Bio sam debelo iznenađen, napisao je jedan obožavatelj.

Organizator Gremy Concert na Facebooku je obavijestio obožavatelje da zbog 'određenih okolnosti' Alen Islamović nije mogao doputovati u Kanadu te da oni koji su kupili karte za Toronto, a ipak ne žele ići na koncert mogu dobiti povrat novca. Također objašnjavaju da Islamoviću nisu dopustili ulazak u zrakoplov za Vancouver.

Korisnici su u komentarima bijesni i razočarani jer smatraju da to više nije koncert Bijelog dugmeta.

- Doveli ste nas u zabludu, čisto sumnjam da ste upravo saznali za to. Ne želim gledati Gorana Bregovića i njegov bend još jednom. Ovo više nije koncert Bijelog dugmeta. Kakva prevara. Znali ste to unaprijed i šutjeli ste o tome. Sramite se, poručila je jedna obožavateljica.

- Kakvo razočaranje. Tifa ne može više pjevati, neću ići slušati publiku kako pjeva. Baš šteta, napisao je drugi.

- Goran Bregović i Tifa nisu Bijelo dugme. Željko Bebek i Alan Islamović su Bijelo dugme, ova dvojica ne znaju pjevati.

Tifa urliče, a Goran nema pojma o pjevanju. Dolaze po novac, poručio je još jedan razočarani obožavatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:36