'PLANETA DVORIŠTE'

OLIVERA BALAŠEVIĆ IZNENADILA OBJAVOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Dok se Đorđe oporavlja od ugradnje stentova, njegova muza je okrenula novi list

 
 Tea Cimaš / CROPIX

"Nova knjiga Olivere Balašević? Ne. Njena prva knjiga? Ne. Nego: prva koju je imala strpljenja da zapiše...", piše na objavi o knjizi koju je napisala supruga poznatog vojvođanskog kantautora.

Olivera Balašević u 60. godini izdaje roman pod nazivom 'Planeta Dvorište', a vijest o tome je objavila je na Facebooku i Instagramu na kojima je odnedavno aktivna.

Olivera se nikad nije voljela medijski eksponirati i posvećena je obitelji, a njezin književni prvijenac dolazi u vrijeme zdravstvenih problema njezinog supruga.

Đorđe Balašević (66) je 15. studenog završio u bolnici u Sremskoj Kamenici zbog infarkta. Ugrađeni su mu stentovi, a morao je odgoditi i najavljeni koncert u Kragujevcu. Trenutno se oporavlja, a njegova obitelj ne oglašava se o detaljima i mole za strpljenje.

Otkako se pridružila društvenim mrežama supruga Đorđa Balaševića dijeli uspomene iz rodnog Zrenjanina.

Olivera je bila reprezentativka Jugoslavije u gimnastici, a s pjevačem ima troje djece, kćeri Jovanu i Jelenu i sina Aleksu.

"Vjerujem da se svatko tko je pokušao zapisati neke svoje misli, već poslije prvih desetak rečenica zapitao: Čekaj, kome ovo treba?", napisala je Balaševićeva muza, a pratitelji su joj odgovorili da jedva čekaju pročitati njezinu knjigu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:21