U ZAVRŠNOJ FAZI

OMILJENA LICA MALIH EKRANA PRIPREMAJU NOVI PROJEKT Enis se vraća na televiziju, zajedno s Lokasom osmislio je neočekivani format, evo što spremaju

Joško Lokas i Enis Bešlagić na snimanju Upitnika 2010.
 Sandra Šimunović / CROPIX

Nakon što su dugi niz godina surađivali na kvizu ‘Upitnik’, producent i voditelj Joško Lokas i glumac Enis Bešlagić ponovno su udružili snage i zajednički osmislili novi televizijski projekt.

'Joško Lokas i ja pri kraju smo sa scenarijem za autorski kviz koji bi se prikazivao na prostoru cijele regije. Mislim da smo pripremili odličan projekt koji bi se prikazivao od ponedjeljka do petka. Želja nam je da malo zabavimo i opustimo ljude', rekao je Enis Bešlagić za tportal.

Bešlagić se već neko vrijeme odmara od glume, bavi se humanitarnim radom i bacio se u poduzetničke vode s proizvodnjom i distribucijom čokolada.

'Trenutno radimo na vizualima, tome kako bi to trebalo izgledati i napravit ćemo prezentaciju pa će Enis onda vidjeti što s tim. Dogodio se potpuno neočekivan format kod nas i jako nas veseli ta suradnja. Enis i ja smo autori projekta, a surađivali smo dug niz godina jer je on radio 'Upitnik' u Bosni. Projekt je nastajao prije Nove godine, a kako je Enis dolazio na snimanja na HRT, napokon smo mogli sjesti i kontinuirano raditi. Vidjet ćemo kako će to proći', otkrio je Lokas za tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:04