PROMJENA

OMILJENA VODITELJICA NAKON SEDAM GODINA ODLAZI S RADIJA Doris Pinčić: 'Vrijeme je za novi put. Imam lijepe ideje i planove za budućnost...'

 
 Instagram

Doris Pinčić Rogoznica, koja odnedavno snima sedmu sezonu kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!’, oprostila se na Instagramu od dugogodišnjeg voditeljskog angažmana na Narodnom radiju.

Kako je naglasila, nakon sedam godina suradnje ekipu s radija može zvati i prijateljima i obitelji. Kakve točno planove ima, nije otkrila.

- Dragi moji, sutra je moj zadnji radni dan na Narodnom radiju. Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put… Tokom svog ovog vremena na našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj onog što ide u kategoriju #najboljadomacaglazba. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu. Za sada, do slušanja - napisala je Doris.

View this post on Instagram

Dragi moji, Sutra je moj zadnji radni dan na @narodniradio Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlucila sam da je vrijeme za neki novi put… Tokom svog ovog vremena na nasoj zgradi druzila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da cu ja zauvijek biti najvjerniji slusatelj i obozavatelj onog sto ide u kategoriju #najboljadomacaglazba Imam lijepe ideje i planove za buducnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pisem o svemu Za sada, do slusanja! P.s. Ne zaboravite kad se sretnemo zapjevati iz sveg glasa "Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoooooj"

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Sreću su joj u komentarima poželjele Pamela Ramljak, Sementa Rajhard i mnogi drugi, a da je vole, napisali su joj s Narodnog radija.

Osim radijskog angažmana Doris je nekoliko sezona vodila pjevački show za najmlađe ‘Zvjezdice’ na RTL-u, a na istoj televiziji također već dulji niz sezona vodi kulinarski show ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!’. Ove godine uz nju emisiju će voditi Domagoj Jakopović Ribafish, a žiri je već dobro poznat - Tomislav Špiček, Ivan Pažanin i Željka Klemenčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:47