DIRLJIVE PORUKE

OMILJENI OSJEČKI GLUMAC U TEŠKOM STANJU Prijatelji u nevjerici: 'U sudbinu ne vjerujem jer neću, u Saleta vjerujem jer hoću. Drži se i diži se!'

 
 Vlado Kos / CROPIX

Aleksandar Bogdanović (45) od subote je induciranoj komi nakon što je na njega na pješačkom prijelazu naletio automobil. Cijenjeni glumac HNK-a u Osijeku zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život nakon što je na njega u subotu oko 22.30 sati u Osijeku u Ulici kneza Trpimira naletio automobil kojim je upravljao 22-godišnji vozač bez vozačke dozvole.

Bogdanović je najteže ozljede zadobio u predjelu glave, zbog čega se, nalazi u KBC-u Osijek u teškom stanju.

Njegova partnerica Sena Krupić s kojom ima 3-godišnjeg sina duboko je potresena strašnom nesrećom, a prijatelji i kolege mu ostavljaju poruke podrške i ljubavi na Facebook profilu.

"Ljudima koji vjeruju je lakše. Oni u svemu pronađu neko, meni nepoznato, objašnjenje… i smisao. Ja sam, kad se nekom mom dogodi sudbina samo razočaran, ljut i uplašen. I muka mi od sudbine. Ako je sudbina što smo tu gdje jesmo i što nam je tako kako je, bolje da smo se rodili bez one stvari. Pa opet, vjerujem i znam da ovaj moj s te nesretne zebre nije rođen bez te stvari, a s njom u paketu ima i dva jaja do poda, čvrstu balkansku glavurdu i srce ko Rusija. Vjerujem u njega, vjerujem u medicinu, dobre ljude u bijelom i vjerujem da ćemo se uskoro dobro nasmijati na ovo moje plačipičkarenje o sudbini.

U sudbinu ne vjerujem jer neću, u Saleta vjerujem jer hoću. Drži se i diži se! Ionako si mi dužan piće od zadnjeg tenisa. A ja sam staro zlopamtilo….Koje ne vjeruje u sudbinu već u tebe ćelava moja budaletino", napisao je Bogdanoviću prijatelj.

Baš nitko ne sumnja u pozitivan ishod jer, kažu, nema pozitivnije sobe od njega.

"Moj najdraži i najpozitivniji, uz tebe smo i znamo da ćeš se izvući i izaći kao pobjednik. Drži se lave... Snaga kojom zračiš na sceni samo je mali dio tvoje velike životne snage. Znamo da si jači od svega. I ovu ćeš prepreku savladati i biti još jači i veličanstveniji", samo su neke od dirljivih poruka upućenih glumcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:28