SPEKTAKL U LISINSKOM

ONA JE ZBILJA ŽENA ZA SVA VREMENA! Legendarna Zdenka Kovačiček oduševila Terezu i Gabi, pogledajte tko je još bio na njezinu slavljeničkom koncertu

 
Zdenka Kovačiček, Tereza Kesovija, Slavko Sobin, Matija Vuica
 Ranko Suvar / CROPIX

Zdenka Kovačiček u srijedu navečer dugoočekivanim koncertom u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog proslavila je jubilarnih 60 godina rada i života s glazbom.

Legendarna jazz i rock pjevačica, čija se pjesma "Elektra" ove jeseni mogla čuti i na Chanelovoj reviji u Parizu, oduševila je mnogobrojnu publiku, a njezin spektakularan nastup uveličali su i atraktivni plesači te gosti - Greenhouse Blues Band, Telefon Blues Band, Dementronomes, Nipplepeople i drugi.

Popularnu kolegicu došli su poslušati i Miro Ungar, Tereza Kesovija, Gabi Novak, Matija Vuica, Jurica Popović, glumac Slavko Sobin te bivša pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić.

Kovačiček je energičnim nastupom još jednom dokazala kako joj laskava titula "žena za sva vremena" itekako pristaje, a na energiji kojom je zračila na pozornici, ovoj 73-godišnjoj glazbenoj divi mogle bi pozavidjeti i dvostruko mlađe pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:42