NIJE MU 'SJELA' NJEZINA GLAZBA

'OPASNO SE POSELJAČILA, NEKA SE VRATI NA SVOJU RIVU DOK JOŠ IMA VREMENA' Severinu brutalno iskritizirao kolega!

 INSTAGRAM

Na početku glazbene karijere pjevala je čisti pop, a s godinama i rastom popularnosti, kako u domovini, tako i u regiji, Severina je sve više počela eksperimentirati s istočnjačkim melosom.

Na negativne komentare Splićanka se nikada nije obazirala, a posljednji u nizu koji ju je ocrnio u javnosti jest srpski folker Željko Šašić.

- Severina je završila s glazbenom karijerom onoga trenutka kad se izmiješala s Grandovim pjevačima, točnije, kad se udala za Kebina sina Igora. Bila je zvijezda dok je bila tamo u svome Splitu, ali uz ove se opasno poseljačila. Nema tu više šmeka. Bolje joj je da se vrati na svoju rivu dok još ima vremena - izjavio je Šašić za srpske medije.

I dok neki kritiziraju njezin rad, Splićanka s novim singlom 'Otrove', koji je snimila s bosanskohercegovačkim reperom Jala Bratom, ruši rekorde gledanosti na YouTubeu. Spot je u samo tjedan dana skupio skoro pet milijuna pregleda.

Osim poslovnih uspjeha, Splićanki ruže cvjetaju i na privatnom planu - naime, šuška se da sa suprugom Igorom Kojićem čeka prvo dijete, a po njihovim objavama na Instagramu, i više je nego očito da su zaljubljeni i sretni poput tinejdžera.

It's, my, life!

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Koliko sam samo sretna što te imam... ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:52