KRAJ NAKON TRI DESETLJEĆA

OSEBUJNI OPROŠTAJ OMILJENE VODITELJICE OD HRT-a Karmela svojom reakcijom zatekla Fodora: Ovo mi izgleda kao in memoriam, to ću vam ostaviti ovdje

 HRT / Screenshot

Omiljena televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov Colić (50), jedno od zaštitnih lica dugovječne HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', pozdravila se s kolegama na zagrebačkom Prisavlju gdje je provela čak 31 godinu.

U jutrošnjoj emisiji kolega Mirko Fodor priredio joj je oproštaj i tom prilikom uručio cvijeće, no zasigurno nije očekivao ovakvu reakciju svoje dugogodišnje kolegice.

- Joj znaš što, prvo mi ovo izgleda kao in memoriam, pa mi je to malo smiješno, a cvijeće, hvala lijepa, to ću vam ostaviti ovdje jer vam fali živog cvijeća u studiju, da me se sjećate uvijek. Čestitka lijepa, neka ostane tu, što nije ovo lijepo?, kazala je Karmela.

Neugodnu situaciju zatim je pokušala malo ublažiti šalom na svoj račun.

- Znaš što, ja kad sve ovo gledam mislim da ste blesavi što ste pustili ovakvu jednu ženu da vam ode, rekla je omiljena voditeljica.

Podsjetimo, ova 50-godišnja Osječanka i jedan od zaštitinih znakova HRT-a nedavno je objavila svoju odluku kako nakon punih 31 godinu odlazi s javne televizije, a navodno će se posvetiti svojem iznimno popularnom blogu “Ciao Karmela”, u kojem je uspješno spojila svoje dvije strasti - putovanja i kuhanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:33