IN MEMORIAM MIRKO MIOČIĆ

'OTIŠAO JE NAJVEĆI... LEGENDA... PRIJATELJ... NEPONOVLJIVI MIRKO' Tarik Filipović oprostio se od velikog prijatelja, javio se i 'lovac' Kotiga:

 Instagram

‘Otišao je najveći...legenda...prijatelj...neponovljivi Mirko...zbogom, dragi moj, počivaj u miru’, napisao je na svom profilu na Instagramu Tarik Filipović, uz zajedničku fotografiju velikih prijatelja.

Mirko Miočić umro je u ponedjeljak u Općoj bolnici Zadar u 61. godini života.

Omiljeni televizijski kvizaš još je prošli tjedan razgovarao s Tarikom kad se telefonski javio u 500. emisiju ‘Potjere’. Tom je prilikom izrazio želju za brzim povratkom, na što je popularni voditelj odgovorio istom mjerom.

Otišao je najveći...legenda...prijatelj...neponovljivi Mirko...zbogom dragi moj ,počivaj u miru...

A post shared by tarik filipović (@tarik.filipovic_official) on

Tarik nikad nije skrivao svoje simpatije prema Mirku i kao i mnogi drugi iznimno ga je cijenio kao čovjeka i kao osobu širokog znanja.

Emotivno je reagirao i lovac Dean Kotiga, koji je rekao da je ponosan što je svoj 'kvizaški dres' dijelio s Mirkom Miočićem kao što su ponosni nogometaši koji su dijelili dres s Peleom. Evo kako se na Facebooku oprostio od kolege i prijatelja:

'Status „legende“ se danas dijeli svima, ali šjor Mirko je bio jedan od rijetkih koji ga je zaista i zaslužio. Čovjek neobjašnjivo širokih interesa s kojim ste mogli popričati o svemu, kakvih nema mnogo, a još k tome uvijek dobro raspoložen i s osmijehom na licu – do kraja života ću pamtiti mnoge naše razgovore u backstageu „Potjere“. Slobodno se može reći da je kao nijedan drugi kvizaš obilježio jednu eru kvizova ovih prostora, i bila je neopisiva čast imati ga za prijatelja i profesionalnog kolegu – u nogometu nije išlo bolje od toga da dijelite dres s Peléom, a ja sam zahvalan i ponosan što sam svoj kvizaški dres godinama mogao dijeliti s Mirkom Miočićem. Ljudino, hvala na svemu.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:22