RTL I NOVA TV

OTKRIVAMO ŠTO NAS ČEKA U NOVIM NASTAVCIMA NAJGLEDANIJIH DOMAĆIH TV SERIJA U ‘Pogrešnog čovjeka’ stiže fatalna žena...

Televizijska publika nije zaboravila omiljene domaće serije na RTL-u i Novoj TV. Nakon kratkih stanki u prikazivanju tijekom zime svi opet prate sudbine Lee i Crnog te dogodovštine Lokvičana
 Peđa Milosavljević

Nakon Svjetskog prvenstva u rukometu, koje je okupiralo program RTL-a gotovo 20 dana - od 10. do 27. siječnja, serija “Pogrešan čovjek” vratila se u svoj redoviti termin, i to u dvostrukoj dozi jer su ovaj tjedan na RTL-u bile emitirane po dvije serije zaredom kako bi na svoje došli i oni kojima sport nije baš prvi izbor. Od sljedećeg tjedna sve se vraća u normalu, a vjerni gledatelji svoju će omiljenu seriju moći pratiti od ponedjeljka do petka u 20 sati.

Šok za Crnog

U novim nastavcima gledatelji će svjedočiti obnavljanju romanse između Lee (Ivana Roščić) i Davida (Igor Kovač). Njihov ulazak u brak bit će posebno šokantan za Crnog (Emir Ćatović) koji ne pronalazi snage reći Lei što zaista osjeća. Iako se čini kao da je napokon sretna, Lea niti ne sluti da je njezina sreća odjednom u Marininim (Anja Matković) rukama. Naime, Marina je pronašla pismo u kojem je Crni priznao Lei da je nije on silovao, da zna tko je krivac za to i da on nije Zoein otac. Istodobno David govori Lei o poslovnoj ponudi koju je dobio te je pita hoće li poći s njim u Njemačku. Nesigurna Lea zatim traži odgovore od Crnog...

I dok radnja serije, koju spretno plete autorica i kreativna producentica Jelena Veljača (koja uvijek naglašava kako voli raditi serije za publiku koja joj je najvažnija), dolazi do najnapetijih trenutaka, na snimanju u Beogradu vlada obiteljska atmosfera. Nakon gotovo pola godine snimanja serije među glumcima i tehničkom ekipom rodila su se brojna prijateljstva pa su svi, unatoč poprilično gustom rasporedu, opušteni. Tako, primjerice, glumica Ivana Roščić redovito ističe da joj veliku pomoć oko brige za njezino dvoje djece pružaju Roko Sikavica, koji igra lik Vena, te Anja Matković, a često i netko iz produkcijskog tima.

Jelena Veljača se, pak, pohvalila na svom Instagramu kako njezinu trogodišnju Lenu često iz vrtića dovede glumac Nikola Ivošević koji igra lik Pere. Kako ekskluzivno doznajemo sa seta serije, postoji mogućnost da će Jeleninu i Ivaninu djecu uskoro paziti nova “babysitterica” jer u seriju ulazi novi ženski lik, a riječ je o glumici koja obožava djecu.

Susret s Mitrom

Naime, u novim nastavcima publika “Pogrešnog čovjeka” upoznat će zagonetnu Aleksandru. Igra je popularna hrvatska glumica Ornela Vištica. Aleksandra je mlada liječnica koja radi za Liječnike bez granica. Nije sklona monotoniji i uvijek traži izazove pa će jedna od takvih situacija biti i susret s Mitrom (Branislav Lečić) za kojega će se naposljetku i udati, iako je stariji od nje gotovo 30 godina. No, njezin pomalo divlji duh unijet će nove nemire na set.

Ornela Vištica već neko vrijeme snima u Beogradu, a iako se ekipi pridružila kasnije od drugih glumaca, vrlo brzo se uklopila jer je s mnogima od glumaca koji igraju u seriji već i prije surađivala. Atraktivna Ornela, koja je u mnogim anketama proglašavana najljepšom Hrvaticom, nerijetko igra uloge fatalnih dama. Podsjetimo, u seriji “Prava žena” glumila je Silvu, mladu ženu čiji je jedini cilj biti zvijezda s televizijskih ekrana. Silva je bila pomalo naivna i zaigrana, ali i simpatična djevojka bez zlih namjera.

Nadalje, Ornela je u seriji “Vatre Ivanjske” igrala Klaru Župan koja je naizgled spontana i ljubazna, no ustvari ukočena, proračunata i nesigurna osoba koja po svaku cijenu želi ostvariti svoje ciljeve. Zbog toga se prema svima ponašala bahato, a svoj lijep izgled je nerijetko koristila da dobije što želi. Daleko je to od pravog lika Ornele Vištice koja uvijek naglašava da joj izgled nije previše pomogao u životu.

- Oduvijek sam htjela biti glumica i krivo mi je kad me ljudi doživljavaju samo kao lijepo lice. Izgled mi nije pomogao u životu, samo je kod nekih stvorio predrasude i otežao mi put do onoga što zaista želim, a to su ozbiljne kazališne uloge - rekla je svojedobno Ornela Vištica.

Osim serijala “Pogrešan čovjek”, na televizijske ekrane ovaj se tjedan u velikom stilu vratila i uspješnica Nove TV “Na granici”. Uz epizodu ‘’Na granici’’ ovog je ponedjeljka bilo više od 751 tisuće gledatelja te je ostvarila 46,4 posto udjela u gledanosti. Serija je ujedno bila uvjerljivo najgledaniji program dana na svim televizijama, ponosno kažu na Novoj TV, otkrivajući što će se sve u ovoj seriji zbivati sljedeći tjedan.

Akcija šverca

Tako doznajemo da će policija postrožiti kontrolu granice pa je akcija šverca dovedena u pitanje. Međutim, Nediljko će se dosjetiti rješenja preko preminule šogorice svog susjeda Veljka. Kreće akcija - jedna ekipa će napraviti diverziju u šumi dok će druga u lijesu prenijeti robu preko granice. Marko će biti vrlo uspješan u zavođenju. Poljubit će se s Petrom te joj ukrasti ključeve ne bi li se ona vratila po njih.

Policija će u šumi uhititi Miju, a u stanici će se utvrditi kako je samo brao ljekovite trave. Marko će iznenaditi Andriju i Nediljka kućnom racijom. No, Vinka će se snaći i odglumiti leš pa će Marko otići neobavljena posla. Petru i Krešu mučit će pitanje srljaju li prebrzo u brak, no uvjerit će jedno drugo da je sve u redu...

Valja spomenuti da je seriju “Na granici” publika od samog početka sjajno prihvatila pa ne čudi podatak da je ujedno bila i najgledanija serija na svim našim televizijama u 2018. godini. Konkretno, svaku epizodu serije ‘’Na granici’’ tijekom 2018. godine u prosjeku je pratilo više od 675 tisuća gledatelja te je ostvarila 43,5 posto udjela u gledanosti. Spomenimo i podatak kako je serija “Na granici” bila najgledaniji televizijski program dana i u silvestarskoj noći. Posljednjega dana 2018. godine, naime, ovu je seriju pratilo više od 833 tisuće gledatelja te je epizoda ostvarila 50,4 posto udjela u gledanosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:14