SLAVLJE

OTKRIVENO TKO ĆE UZ LIDIJU BAČIĆ PJEVATI NA PROSLAVI DANA POBJEDE 5. KOLOVOZA U KNINU 'Ove godine želimo produžiti proslavu do dugo u noć'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.06.2018. u 16:00

Instagram

 

Miroslav Škoro i Lidija Bačić pjevat će u Kninu 5. kolovoza u povodu obilježavanja 23. godišnjice Oluje, a koncert će se održati na Trgu Ante Starčevića s početkom u 21 sat, doznaje portal ŠibenikIN od kninskog gradonačelnika Marka Jelića.

- Drago nam je što su ovi izvođači pristali. Miroslav Škoro je priznati autor i izvođač kao i Lidija Bačić koja je jako popularna među mladima. Na ovaj način obogatili smo program kako bi produžili slavlje do dugo u noć. Prošle godine imali smo divan koncert Prljavog kazališta, no završio je oko ponoći, a ove godine slavlje želimo produžiti proslavu do dugo u noć. Cilj grada Knina je da to bude veličanstveno i dostojanstveno - rekao je kninski gradonačelnik Marko Jelić.

Iako je dosadašnjih godina na Oluji pjevao Marko Perković Thompson, prošle godine, nakon pobjede nezavisnog gradonačelnika Marka Jelića, u Kninu je nastupio bend Prljavo Kazalište, dok je Thompson pjevao na proslavi Oluje u Slunju. Kninski gradonačelnik nije želio komentirati činjenicu da Marko Perković Thompson ni ove godine ne pjeva u Kninu.

Miroslav Škoro i Lidija Bačić kazali su da su sretni i ponosni što će nastupati u Kninu tog dana.

- Nadam se da će se mnogi okupiti, pozivam sve da dođu kako bi skupa i dostojanstveno proslavili ovaj veličanstveni događaj - komentirao je Miroslav Škoro za kninski portal Feral News.

Lidija Bačić na Facebooku se prije nekoliko dana pohvalila da na Oluju pjeva u Kninu.

- U kolovozu pjevam sa svojim bendom kao ponosna Splićanka i Hrvatica na velikom live koncertu za Dan pobjede u Kninu - napisala je Bačić na Facebooku.

Osijek, 291217.
Miroslav Skoro danas je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku obranio doktorsku disertaciju. Prijatelji i obitelj su dosli kao moralna podrska.
Na fotografiji: Miroslav Skoro s uvjerenjem o obrani doktorata
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
Emica Elvedji / CROPIX

Na fotografiji: Miroslav Škoro s uvjerenjem o obrani doktorata

 

Izdvajamo