SLAVLJE

OTKRIVENO TKO ĆE UZ LIDIJU BAČIĆ PJEVATI NA PROSLAVI DANA POBJEDE 5. KOLOVOZA U KNINU 'Ove godine želimo produžiti proslavu do dugo u noć'

 
 Instagram

Miroslav Škoro i Lidija Bačić pjevat će u Kninu 5. kolovoza u povodu obilježavanja 23. godišnjice Oluje, a koncert će se održati na Trgu Ante Starčevića s početkom u 21 sat, doznaje portal ŠibenikIN od kninskog gradonačelnika Marka Jelića.

- Drago nam je što su ovi izvođači pristali. Miroslav Škoro je priznati autor i izvođač kao i Lidija Bačić koja je jako popularna među mladima. Na ovaj način obogatili smo program kako bi produžili slavlje do dugo u noć. Prošle godine imali smo divan koncert Prljavog kazališta, no završio je oko ponoći, a ove godine slavlje želimo produžiti proslavu do dugo u noć. Cilj grada Knina je da to bude veličanstveno i dostojanstveno - rekao je kninski gradonačelnik Marko Jelić.

Iako je dosadašnjih godina na Oluji pjevao Marko Perković Thompson, prošle godine, nakon pobjede nezavisnog gradonačelnika Marka Jelića, u Kninu je nastupio bend Prljavo Kazalište, dok je Thompson pjevao na proslavi Oluje u Slunju. Kninski gradonačelnik nije želio komentirati činjenicu da Marko Perković Thompson ni ove godine ne pjeva u Kninu.

Miroslav Škoro i Lidija Bačić kazali su da su sretni i ponosni što će nastupati u Kninu tog dana.

- Nadam se da će se mnogi okupiti, pozivam sve da dođu kako bi skupa i dostojanstveno proslavili ovaj veličanstveni događaj - komentirao je Miroslav Škoro za kninski portal Feral News.

Lidija Bačić na Facebooku se prije nekoliko dana pohvalila da na Oluju pjeva u Kninu.

- U kolovozu pjevam sa svojim bendom kao ponosna Splićanka i Hrvatica na velikom live koncertu za Dan pobjede u Kninu - napisala je Bačić na Facebooku.

Osijek, 291217.
Miroslav Skoro danas je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku obranio doktorsku disertaciju. Prijatelji i obitelj su dosli kao moralna podrska.
Na fotografiji: Miroslav Skoro s uvjerenjem o obrani doktorata
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
Emica Elvedji / CROPIX
Na fotografiji: Miroslav Škoro s uvjerenjem o obrani doktorata

Ja nisam instant domoljub (bacite oko na moju profilnu sliku), volim Hrvatsku i to me moja obitelj naučila. Osjećaj ponosa kada svira naša himna još mi prolazi kožom kao i kad sam bila dijete. Zanimljivo je da, naprimjer, u Americi svi pjevaju američku himnu, od country pjevača do Beyonce, Mariah Carey, Lady Gage... Tako iskazuju svoje domoljublje na sportskim događajima i u svim prilikama. Kod nas se rijetko ili nikako koristi naš ponos-naša himna! Ne krijem svoje domoljublje i ne koristim ga za samopromociju, nego je ono konstanta. Moje profilne slike na društvenim mrežama su godinama obilježene hrvatskom zastavom, često u prigodnim prilikama ili za Dan državnosti pjevam našu himnu, u kolovozu pjevam sa svojim bendom kao ponosna Splićanka i Hrvatica na velikom live koncertu za Dan pobjede u Kninu... Imala sam potrebu iz časti i ponosa za svoju zemlju snimiti našu himnu, da nas prati i da snaga moga glasa izazove ponos i u vama dok je slušate. Volim Hrvatsku i nadam se da ćete od sutra uživati u mojoj verziji himne i pjevati je kada slavimo naše pobjede #lijepanašadomovino #lidijabacic #nationalanthemofcroatia

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 18:55