SLAVNI PAROVI

OVO SU NAJPOZNATIJE LEZBIJKE HOLLYWOODA 'Neki jedu isti sendvič od sira čitav život. A ja nisam taj tip. Želim probati sve...'

 
 Profimedia, Backgrid USA

Jedan od šokantnijih trenutaka u holivudskoj povijesti zbio se prije 22 godine. Glumica Anne Heche dvije je godine bila u naizgled sretnoj vezi s komičarom Steveom Martinom.

No na zabavi Vanity Faira nakon dodjele Oscara 1997. godine upoznala je Ellen DeGeneres i fatalno se zaljubila. Ellen je tjedan dana nakon toga javno na televiziji objavila da je lezbijka.

U današnje vrijeme brojne slavne glumice, pjevačice i manekenke ne skrivaju svoje lezbijske sklonosti. Neke su prije bile u vezama, čak i brakovima s muškarcima, a sve se slažu da im je sa ženama ljepše.

Evo koji su najpoznatiji lezbijski parovi Hollywooda:

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi

Glumicu Portiju de Rossi, zanosnu plavušu iz serije "Ally McBeal", Ellen je upoznala 2000. godine. Među njima je zaiskrilo odmah, no Ellen je u to vrijeme bila u vezi.

Prohodale su četiri godine kasnije. Ipak, voditeljica je kasnije priznala kako je godinama razmišljala o Portiji nakon susreta jer nikad ni s kim nije osjetila takvu energiju.

2008. godine, nakon što su u Kaliforniji dopušteni istospolni brakovi, Ellen i Portia su ozakonile brak. Portia je uzela suprugino prezime. Za par se nikada nije vezao niti jedan skandal, a u svojoj vili žive s nekoliko pasa i mačaka.

Ipak, posljednjih se dana šuška kako proživljavaju bračnu krizu, no Portia je kratko komentirala kako je počašćena time što se i dalje priča o njima.

Ellen DeGeneres and wife  Portia de Rossi all smiles in Los Feliz CA. 10/09/10  AKM Images EXCLUSIVE, Image: 81732613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Ellen DeGeneres i Portia de Rossi

Cynthia Nixon i Christine Marinoni

Glumica iz hit-serije 'Seks i grad' i Christine upoznale su se dok je Cynthia još živjela s partnerom Dannyjem Mozesom s kojim ima dvoje djece - kćer Samanthu te sina Charlesa Ezekiela.

Od njega se razišla 2003. godine, a vezu s Marinoni javno je obznanila godinu kasnije.

U braku su od 2012. godine, a 2011. dobile su sina Maxa. Rodila ga je Christine.

Cynthia Nixon and Christine Marinoni watch tennis in Arthur Ashe Stadium on day five at the U.S. Open Tennis Championships at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York City on August 30, 2013., Image: 170869404, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI
Cynthia Nixon i Christine Marinoni

Kristen Stewart i Dylan Meyer

Glumica je nedavno prekinula turbulentnu vezu sa Stellom Maxwell, a već uživa u novoj ljubavi.

Scenaristicu Dylan Meyer ne skriva, a djevojke redovito izmjenjuju poljupce i nježnosti na ulici.

Kristen je priznala da nije do kraja određena u svojoj seksualnosti, te se ne smatra ni heteroseksualkom niti lezbijkom.

"Neki vole sendvič od sira i jedu ga do kraja života. A ja nisam taj tip. Želim probati sve. Jedno ću jutro jesti sendvič sa sirom, a drugo jutro tko zna što", slikovito je objasnila glumica.

Svi se još sjećaju kako je ostavila kolegu Roberta Pattinsona, s kojim je započela vezu na snimanju 'Sumraka'. Nekoć najomiljeniji zaručnici Hollywooda prekinuli su zbog njezina preljuba s poznatim redateljem, a Pattinson joj to nije mogao to oprostiti.

Nakon toga se Kristen zaljubila u ženu. Njezina prva poznata ljubav, otkrivena u javnosti, bila je Cara Delavigne.

Los Feliz, CA  - *EXCLUSIVE*  - Kristen Stewart passionately kisses writer Dylan Meyer while on a romantic stroll this morning in Los Feliz. The
Profimedia, Backgrid USA
Kristen Stewart i Dylan Meyer

Jodie Foster i Alexandra Hedison

Slavna glumica 2014. godine sklopila je brak sa svojom partnericom, fotografkinjom Alexandrom Hedison, nakon godinu dana veze.

Alexandra je javnosti poznata po svojoj vezi s voditeljicom i komičarkom Ellen DeGeneres s kojom je prekinula 2004. godine.

Vjenčanje se dogodilo godinu dana nakon što je Jodie na svečanosti Znatnih globusa održala govor koji su tada mnogi shvatili kao njezino javno priznanje da je homoseksualka.

- Izašla sam iz ormara prije dugo vremena. Rekla sam to svojoj obitelji, bliskim prijateljima i kolegama. No sada mi je rečeno da se od svake slavne gej osobe očekuje da s novinarima podijeli svoj privatan život. Žao mi je, ali to ne nalikuje meni. Nikada nisam bila ta osoba niti ću ikada biti - rekla je Jodie.

EXCLUSIVE TO INF. ALL-ROUNDER.
October 6, 2013: Jodie Foster and her reported new girlfriend, Alexandra Hedison, share breakfast together  at Charlie's Pantry in Beverly Hills, California., Image: 173847632, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE TO INF. ALL-ROUNDER., Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Jodie Foster i Alexandra Hedison

Cara Delevingne i Ashley Benson

Cara Delevingne potpuno je zaluđena svojom suprugom Ashley Benson i to toliko da je nedavno tetovirala njezine inicijale na rebra.

Za ELLE magazin progovorila je o svojoj vezi, a kaže da joj je Ashley promijenila život.

"Bolja sam kad sam zaljubljena. To čak i ne mora biti u nekoga. Mogu biti zaljubljena u samu sebe. Nevjerojatno se osjećam kad nisam sama, kad se mogu suočiti sa svijetom uz nekoga", objasnila je Cara koja je s glumicom u vezi od svibnja prošle godine.

BGUK_1509148 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Cara Delevingne, Ashley Benson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 417638129, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Cara Delevingne i Ashley Benson

Sarah Paulson i Holland Taylor

Glumice Sarah Paulson i Holland Taylor zaljubile su se 2015. godine. Neobično je to što jedna ima 75, a druga 43 godine.

Holland, zvijezda serije "Dva i pol muškarca", ne mari što mnogi njihov odnos zbog razlike u godinama smatraju šokantnim.

"Nisam se planirala zaljubiti, ali ljubav nema pravila. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše", rekla je njezina mlađa partnerica, koja je i prije Holland voljela starije žene.

Naime, od 2004. do 2009. godine bila je u vezi s 61-godišnjom glumicom Cherry Jones.

August 14, 2017 - New York, New York, United States - Actress Sarah Paulson and her partner Holland Taylor went shopping in Soho on August 14 2017 in New York City, Image: 345083252, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press
Profimedia, Zuma Press
Sarah Paulson i Holland Taylor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 19:37