SPEKTAKL U VODICAMA

PEJAKOVIĆ JEDVA PJEVAO PORED ZANOSNE NIVES Na popularnom festivalu najveći zavodnik među hrvatskim glumcima došao u društvu svoje nove djevojke...

    AUTOR:
    • Petar Mikuličin

  • OBJAVLJENO:
  • 09.06.2018. u 10:07

Nikolina Vuković Stipaničev, Nikša Stipaničev / HANZA MEDIA

Lidija Bačić, Zlatko Pejaković i Nives Celzijus te Domenica

 

Svečanom gala-večerom otvoren je jubilarni 10. CMC festival u Vodicama, piše Slobodna Dalmacija. Novinarima su domaćini na vodičkoj rivi bili dvije šarmantne dame Nives Celzijus i Nina Donelli, te tri mušketira Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Mladen Grdović.

Ugodno druženje s nekima od najvećih zabavljača hrvatske estrade bilo je začinjeno i svirkom. Led je probio - a tko drugi nego - Mladen Grdović.

Svojim najvećim uspješnicama ("Dalmatinac", "Tu je moj dom", "Evo mene moji ljudi"...).

- A što ću, morao sam otvoriti večer pjesmom kad nije htio Stavros! - našalio se Grdović.

Poslije su Jasmin i Mladen zapjevali zajedno, a pridružio im se i Zlatko Pejaković.

FOTOGALERIJA: Svečana gala-večera u Vodicama

 

Na gala-večeri u Vodicama bili su prisutni i predstavnici medijskih kuća iz cijele regije ("Pink", "Grand", RTV Slovenija...).

Otvaranje CMC-a nije zaobišla ni Tara, bivša pjevačica nekad popularne dance grupe Karma, a ni poznati glumac Ivan Herceg. Doduše, on je imao i dodatan razlog, jer je među domaćinima bila i Hercegova djevojka Nina Donelli. Paralelno s gala-večerom odvijao se i program na dvama stageovima.

Na onom glavnom zapjevali su Ivan Zak, Lidija Bačić, Sergej Ćetković, Željko Bebek i Domenica. Na "makina" stageu su nešto kasnije svirku održali Tragovi i Forum. Bio je to samo uvod u glavnu, revijalnu vecer CMC-a na kojoj će nastupiti 34 izvođača.

FOTOGALERIJA: Prva večer CMC festivala

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo