NOGOMETAŠEVA LJUBAV

'PITAO SAM PRIJATELJA ZA NJU, A ON MI SE POČEO SMIJATI' Kramarić prvi put progovorio o vezi s tajanstvenom ljepoticom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.07.2019. u 14:23

Screenshot / Instagram

 

Neke se stvari samo dogode, neki ljudi uđu u vaš život neočekivano, a neki su cijelo vrijeme bili tu. Andrej Kramarić podijelio je svoju romantičnu priču s obožavateljima, prvi put otkad je u vezi s djevojkom Mijom Ćurković, piše Slobodna Dalmacija.

Oni su u onoj posljednjoj kategoriji. Cijeli su život bili jedno pored drugog, no to nisu znali. Otkad su se konačno upoznali, nerazdvojni su, ljubav je jaka, a ovo je vjerojatno najslađa priča o upoznavanju koju ćete čuti danas.

 

- Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - ispričao je zaljubljeni Andrej za Story.

 

Par je zajedno dvije godine. Lijepa Mia studentica je veterine, a Andrej igra u njemačkom Hoffenheimu. Ovog ljeta proveli su nekoliko bajkovitih dana zajedno u turskome resortu D Maris Bay, čime su se pohvalili na društvenim mrežama.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo