PRAVA LJUBAV

PJEVAČ SE PRIPREMA ZA SLAVLJE Marko Tolja i njegova misteriozna djevojka staju pred oltar: 'Došlo je vrijeme da se skrasim'

 
 Instagram

Osim što je trenutno sav u pripremama za veliki koncert s Jazz orkestrom HRT-a u Zagrebu u subotu, riječki pjevač Marko Tolja priprema se i za jedno puno intimnije i vjerojatno važnije slavlje.

Kako je ekskluzivno za Story otkrio, nakon gotovo šest godina veze vjenčat će se sa svojom djevojkom Anom Ivančević. ‘Planiramo vjenčanje. Ne znam još točno kada, ali došlo je vrijeme da se skrasim’, rekao je Marko.

Nakon niza sjajnih koncerata ovog ljeta, Marko Tolja s Jazz orkestrom HRT-a predstavit će novi zajednički album ‘Stavi pravu stvar’ 28. listopada u Laubi.

Tolja i njegova djevojka godinama su uspješno izbjegavali medije i o njihovoj se vezi ne zna puno. Ana je zagrebačka manekenka i diplomirana me­­na­­dže­­rica turizma, a Tolja je još 2011. za magazin Gloria rekao: ‘Svoje ljubavi nikad nisam volio gurati u prvi plan pa bih volio da tako i ostane. To više što se ni Ana ne želi eksponirati na taj način. A ja njezinu želju poštujem. Otkrit ću samo da nam je super.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:37